"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
רגע אחרי הלידה: ספיר אביסרור מצאה את הג'ינס המושלם
המשפיענית הגיעה לפרגן לחברתה ליבר בלילתי בהשקת ספר הילדים הראשון שלה, אבל דווקא הבחירה בג'ינס אוברסייז מחמיא של Twentyfourseven גנבה את ההצגה והוכיחה למה מדובר באחת הגזרות המבוקשות של הקיץ
ליבר בליליתי וספיר אביסרור . צילום: לנס הפקות

רגע אחרי הלידה: ספיר אביסרור מצאה את הג'ינס המושלם

המשפיענית הגיעה לפרגן לחברתה ליבר בלילתי בהשקת ספר הילדים הראשון שלה, אבל דווקא הבחירה בג'ינס אוברסייז מחמיא של Twentyfourseven גנבה את ההצגה והוכיחה למה מדובר באחת הגזרות המבוקשות של הקיץ

ליהיא גלמן רם
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

השקת ספר הילדים הראשון של כוכבת הרשת ליבר בלילתי, "הנסיכה שלא רצתה לישון", שנערכה אתמול (שלישי) בקניון עופר רמת אביב, הפכה למפגש נוצץ של משפיעניות, יוצרות תוכן ואושיות אופנה. אלא שבין כל האורחות שהגיעו לפרגן, מי שמשכה לא מעט תשומת לב הייתה דווקאספיר אביסרור.

אביסרור, שילדה לאחרונה ונמצאת בתקופה שבה רבות מחפשות מחדש את האיזון בין נוחות לסטייל, בחרה בלוק מדויק שהוכיח כי לא צריך להתאמץ כדי להיראות נהדר. במרכז ההופעה שלה עמד ג'ינס אוברסייז של Twentyfourseven - אחת הגזרות הבולטות ביותר של העונה.

ליבר בליליתי וספיר אביסרור / צילום: לנס הפקות

הקסם של גזרת האוברסייז טמון ביכולת שלה להעניק מראה עדכני ונינוח, מבלי להצמיד את הגוף או להדגיש אזורים שרבות מעדיפות לטשטש בתקופה שאחרי הלידה. מדובר בגזרה רחבה ומחמיאה שיוצרת סילואט מאוזן, מאריכה את הרגליים ומשדרת מראה אופנתי ולא מתאמץ.

בשנים האחרונות הג'ינס הצמוד פינה מקום לדגמים רחבים יותר, והקיץ הזה נדמה שגזרת האוברסייז כבר הפכה לסטנדרט החדש. היא משתלבת בקלות עם טי-שירט בסיסית, גופייה מחויטת או חולצה מכופתרת ומשלבת בין נוחות מקסימלית למראה טרנדי.

ספיר אביסרור / צילום: לנס הפקות

אביסרור הצליחה להמחיש בדיוק למה הגזרה הזו הפכה לאהובה כל כך בקרב פאשניסטות ומשפיעניות ברחבי העולם. הלוק שלה שידר קלילות, ביטחון וסטייל נטול מאמץ - שילוב שרבות מחפשות במיוחד בתקופה שאחרי הלידה.

האירוע עצמו נערך לכבוד השקת ספר הילדים הראשון של ליבר בלילתי, שנכתב בהשראת בתה נינה. בין המוזמנות שהגיעו לברך נראו גם שני גולדשטיין ובתה סשה, לירן כוהנר, עמית חן, בר מרום (ברנדה), יעל מורוזוב ובני משפחתה של בלילתי, בהם אמה, מעצבת האופנה ברטה.

ברטה , ליבר והילה בלילתי / צילום: לנס הפקות

שני גולדשטיין / צילום: לנס הפקות

אבל אם יש מסקנה אופנתית אחת שאפשר לקחת מהאירוע הזה, היא שהג'ינס הנכון באמת לא חייב להיות צמוד. ספיר אביסרור הוכיחה שדווקא גזרת האוברסייז היא זו שמצליחה לשלב בין נוחות, מחמאה לגוף וסטייל עדכני - במיוחד בתקופה שבה הגוף עדיין נמצא בתהליך של שינוי והתאוששות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...