"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"מפחיד": הלוק של דמי מור מעורר דאגה

השחקנית בת ה-63 הגיעה לפסטיבל קאן בלוק נוצץ של ז'קמוס • חלק מהמעריצים התמוגגו מהמראה - אבל אחרים דווקא התמקדו בזרועות שלה

,עודכן
0השמעה
דמי מור בפסטיבל קאן. צילום: GettyImages

דמי מורמשכה את מרבית תשומת הלב בערב הפתיחה של פסטיבל הסרטים ה־79 של קאן כשהופיעה על השטיח האדום בשמלת פאייטים סטרפלס בעיצוב ג'קמוס.

מור, בת 63, השלימה את הלוק עם שרשרת יהלומים שלChopardועגילים בצורת פרחים. בהמשך הערב פרסמה יחד עם הסטייליסט שלה סרטון באינסטגרם שהציג מקרוב את השמלה - וזכה לשורת תגובות נלהבות מצד מעריצים וסלבריטאים.

דמי מור בפסטיבל קאן,

בין המגיבים הייתה גם ריטה וילסון, שכתבה כי מדובר ב"אחת השמלות האהובות" עליה על מור. מעריצים נוספים החמיאו למראה וטענו כי השחקנית "עדיין נראית נהדר" וכי השמלה "יושבת עליה כמו כפפה".

אבל לצד התגובות החיוביות, חלק מהגולשים הביעו דאגה בנוגע למראה גופה של מור, ובעיקר לזרועותיה שתוארו על ידם כ"רזות בצורה קיצונית". כמה מהמגיבים טענו כי אין מקום "להאדיר רזון קיצוני", בעוד אחרים כתבו כי הם מקווים שהיא שומרת על בריאותה.

"רזון קיצוני". דמי מור,צילום: רויטרס

עוד קודם לכן באותו יום השתתפה מור בצילומים לצד חבר השופטים של הפסטיבל. גם שם בחרה בעיצוב של ז׳קמוס - שמלת מסיבה מנוקדת, שאותה שילבה עם תיק תואם, נעלי עקב לבנות ומשקפי שמש בגוון שמנת.

דמי מור בפסטיבל קאן,

כזכור, כבר בחודש מרץ עוררה מור שיח ברשת בעקבות הופעתה בטקס פרסי גילדת השחקנים, כאשר ניסתה "להימנע מביקורת נוספת" בטקס האוסקר האחרון ובחרה בשמלה שכיסתה חלק גדול מפלג גופה העליון.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר