סניף של ''תמנון''. צילום: חדשות ישראל היום

אחרי 33 שנה: הצעד החדש של רשת ''תמנון''

רשת האופנה הישראלית מרחיבה לראשונה את פעילותה לעולם בגדי התינוקות, ומבטיחה מחירים של עד 50% פחות משוק הבגדים המקומי • הקולקציה החדשה תושק לקראת יום העצמאות בסניפים נבחרים ברחבי הארץ

[object Object]

רשת האופנה הישראלית תמנון, מהשחקניות הוותיקות בשוק המקומי, חוצה השבוע אבן דרך משמעותית: אחרי 33 שנות פעילות שבהן התמקדה בבגדים למבוגרים ולילדים, היא נכנסת לראשונה לקטגוריית בגדי התינוקות. הקולקציה החדשה תושק לקראת יום העצמאות ותיכנס בהדרגה לסניפי הרשת ברחבי הארץ, עם הבטחה לפער של עד 50% ממחירי השוק.

הקולקציה כוללת כ-30 דגמים בסיסיים שפותחו במיוחד לשגרת היום-יום של הורים לתינוקות: בדים רכים ונושמים, גזרות נוחות להלבשה ולשימוש יומיומי, וחומרים המתאימים לעור הרגיש של תינוקות. לצד פריטי הבסיס, הקולקציה משלבת גם פריטים ממותגים עם דמויות אהובות כמו סנופי ודובוני "אכפת לי".

הבגדים החדשים לתינוקות, צילום: יח''צ - תמנון

והמחיר?

הבשורה המרכזית שעליה מדברים ברשת היא המחיר: המארזים החדשים ינועו בטווח של 10 עד 45 שקלים. לדוגמה, שלישיית חיתולי טטרה תימכר ב-40 שקלים, שלישיית בגדי גוף לבנים ב-40 שקלים, וזוג סינרים ב-15 שקלים בלבד. מדובר במחירים שמתחרים באגרסיביות בשחקניות המרכזיות בתחום, בהן שילב ופוקס, שבהן שלישיית חיתולי טטרה, למשל, נמכרת בסביבות 45–50 שקלים.

הדמויות האהובות על הילדים, צילום: יח''צ - תמנון

"המשך ישיר של הדרך שלנו"

ברוך ריינר, מנכ"ל ובעלי רשת תמנון, מסביר את ההיגיון מאחורי המהלך: "הכניסה לעולם התינוקות היא המשך ישיר של הדרך שלנו, להנגיש אופנה איכותית לכל המשפחה במחירים הוגנים. אחרי שנים שבהן הלקוחות שלנו הלבישו אצלנו את עצמם ואת הילדים, היה ברור לנו שהשלב הבא הוא לתת מענה גם לתינוקות. אנחנו מאמינים שגם כאן נצליח להביא בשורה אמיתית של איכות, נוחות ומחיר שיגרום לשוק כולו להתיישר".

הקולקציה תושק תחילה בעשרות סניפים נבחרים ובהדרגה תורחב לכלל סניפי הרשת ברחבי הארץ, כחלק ממהלך רחב של הרשת להעמיק את הקשר עם משפחות ישראליות ולהגדיל את סל הקנייה הממוצע.

תמנון אאוטלט, צילום: צילום: יח"צ // תמנון אאוטלט
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...