"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
לוהטת: סידני סוויני תעשה לכם הסחת דעת
השחקנית הכי חמה בהוליווד לא עוצרת והפעם היא לוקחת את עולם ההלבשה התחתונה צעד אחד קדימה, עם קמפיין חדש, חושני ומלא סטייל למותג שלה, Syrn
לוהטת. סידני סוויני. צילום: אינסטגרם

לוהטת: סידני סוויני תעשה לכם הסחת דעת

השחקנית הכי חמה בהוליווד לא עוצרת והפעם היא לוקחת את עולם ההלבשה התחתונה צעד אחד קדימה, עם קמפיין חדש, חושני ומלא סטייל למותג שלה, Syrn

ליהיא גלמן רם
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

אחרי חודשים של קידום אינטנסיבי, השחקניתסידני סווינימשיקה את הדרופ השני בקולקציית Seductress ועושה זאת בדרך הכי דרמטית שיש: סרטון בהשראת תיאטרון וינטג’, שמרגיש כמו סצנה מסרט ישן עם טוויסט מודרני וסקסי.

בתמונות, סוויני בת ה-28 מציגה את אחד הפריטים הבולטים בקולקציה - בגד גוף תחרה לבן עם צווארון גבוה, גב חשוף וגזרה שמדגישה את הקימורים. היא משלבת אותו עם גרביון ירך תואם, ומשחקת עם אביזרים כמו משקפי אופרה וקופסת פופקורן, שילוב לא צפוי שמוסיף לאווירה התיאטרלית והקריצה ההוליוודית.

סידני סוויני מתוך הקמפיין החדש, צילום: אינסטגרם

הפוסט שעלה לאינסטגרם לווה בכיתוב: "סיבוב שתיים, היא מוכנה" והמסר ברור: מדובר רק בהתחלה.

המותג Syrn, שהושק עם ארבעה "עולמות" שונים: נוח, מפתה, רומנטי ותיאטרלי, ממשיך לבנות שפה אופנתית שמחברת בין נוחות, רומנטיקה ונועזות. בכל דרופ, סוויני מככבת בעצמה בקמפיינים שמבליטים את הסגנון הייחודי של כל קולקציה - החל מברלטים שכבתיים, דרך חלוקים עם גימורי נוצות ועד תחרה בצבעים עזים בשילוב פרווה מלאכותית.

סידני סוויני מתוך הקמפיין,
סידני סוויני מתוך המקפיין, צילום: אינסטגרם
סידני סוויני מתוך הקמפיין,

גם בקמפיין הנוכחי, הוויזואליות משחקת תפקיד מרכזי, ורדים אדומים משולבים בצילומים בצורה מחושבת, ומוסיפים טאץ’ דרמטי וחושני שמחזק את האסתטיקה של הקולקציה.

ועם ההשקה של הדרופ השני, נראה שסוויני רק מתחממת. אם לשפוט לפי הקצב והסגנון, צפויים לנו עוד לא מעט רגעים לוהטים על המסך (ובפיד).

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...