"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
נטלי פורטמן תקועה בקריביים
סגירת המרחב האווירי הפכה את החופשה היוקרתית של השחקנית למבוי סתום • כך היא נצפתה מנצלת את החופים
נטלי פורטמן . צילום: JEFF PACHOUD / AFP

נטלי פורטמן תקועה בקריביים

סגירת המרחב האווירי הפכה את החופשה היוקרתית של השחקנית למבוי סתום • כך היא נצפתה מנצלת את החופים

ליהיא גלמן רם
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

החופשה שאמורה הייתה להסתיים עם תחילת השנה החדשה, קיבלה תפנית לא צפויה עבור שורה ארוכה של מפורסמים, ובהםנטלי פורטמן. סגירת המרחב האווירי באזור הקריביים הותירה אותם מנותקים מהעולם שממנו הגיעו - בלי טיסות מסחריות, בלי מטוסים פרטיים, ועם הרבה יותר זמן על החוף מכפי שתכננו.

עבור חלק מהמפורסמים מדובר באי-נוחות זמנית, אך עבור פורטמן, כך דווח ב"פייג' סיקס", זהו עיכוב בעל השלכות ממשיות.

נתקעה בחופשה. נטלי פורטמן, צילום: AFP

כשחיי היומיום מחכים מעבר לאוקיינוס

לפי הדיווחים, לפורטמן היו "לא מעט מחויבויות עבודה" לחזור אליהן כבר השבוע, והעיכוב הבלתי צפוי הציב אותה הרחק מאירועי התעשייה בזמן שהעולם שממנו באה המשיך לנוע קדימה.

בין חוף ים לשלב חדש בחיים

בתוך הכאוס האווירי הזה, פורטמן נצפתה דווקא ברגעים רגועים בהרבה. במהלך חופשת השנה החדשה בסנט בארטס היא נראתה נהנית מיום בים, כמעט שנתיים לאחר הפרידה מבעלה לשעבר, בנג’מין מילפייה.

נטלי פורטמן ובגד הים / צילום מתוך אינסטגרם lennyniemeyer

השחקנית בת ה־44 הציגה מראה טבעי ונינוח בבגד ים שלם של המותג הברזילאי לני נמיר, במחיר שווה לכל כיס של 665 שקלים, שאותו ניתן לעצב במגוון סגנונות קשירה. המותג אהוב על מגוון סלבריטאיות, החל מקייט מוס ועד אווה לונגוריה.

על פי הדיווח ב"דיילי מייל", פורטמן בילתה את החופשה לבדה, ללא שני ילדיה, אלף ועמליה.

היציאה הזו מגיעה לאחר שפורטמן השלימה את הליך הגירושים בפברואר 2024, בתום נישואים שנמשכו 11 שנים והסתיימו על רקע שמועות על חוסר נאמנות מצידו של מילפייה. מקורות המקורבים לשחקנית סיפרו כי היא נמצאת בתקופה שקטה וממוקדת, ומשקיעה במשפחה, בחברים וברווחה האישית שלה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...