משפיענים רבים הגיעו היום (ראשון) לאירוע ההשקה של תמי4 שטראוס מים, שהכריזו על הרחבת פעילותה בקטגוריית המים המוגזים, והשיקו את tami4edge+bubble, בר מים חדשני הכולל מים חמים, קרים, פושרים ומים מוגזים עדינים. מי הצליח להרכיב טוטאל לוק שעפנו עליו? זהירות! ביקורת אופנה לפניכם.
אור שפיץ, המאורסת הטרייה, הגיעה בלוק משמח שמצליח להיות גם נינוח וגם מלא סטייל. המעיל הפרוותי בגוון חום טרנדי מוסיף דרמה רכה יחד עם תיק בצבע תואם. הגופייה הוורדרדה מחמיאה ומשלימה את הפלטה, והג'ינס הרחב יוצר סגנון קז'ואלי ובלתי מתאמץ. הנעליים משתלבות מבחינה צבעונית, והמשקפיים הוורדרדים נותנים את הטאץ' השובבי ללוק המרענן והאופטימי.

אור שפיץ / אור גפן
הדר שירי מציגה לוק אלגנטי ומדויק: סריג בצבע קרם, מכנסיים שחורים עם חגורה בהירה ותיק פרוותי שמוסיף רכות ושיק. הדבר היחיד שפחות עבד הוא המפגש בין הנעליים למכנסיים - יש צורך במכפלת קלה. חוץ מזה - לוק מושלם, קליל ואלגנטי שמחמיא לה מאוד.

הדר שירי / אור גפן
אן זיוי היא מצטיינת האירוע בלי תחרות. טוטאל הלוק הדנים יושב עליה מדהים, משדר תחכום, ביטחון ודיוק אופנתי - בלי להתאמץ. הגזרה מדויקת, החגורה מדגישה את המותן והתיק הצהוב מוסיף נקודת צבע חכמה - הכל מתחבר ללוק אחיד ורענן. גם הסניקרס הלבנות מעניקות טאץ' מרענן שנותן איזון מושלם לכל הלוק. אן מוכיחה שאפשר לקחת פריט בסיסי כמו ג'ינס ולהפוך אותו להצהרת סטייל מנצחת.

אן זיוי / אור גפן
יוכי אפוליאון שוב מדויקת עם סריג שחור, גרביונים, מגפיים גבוהים ותיק בורדו שמוסיף עומק ושיק. היא נראית מעולה, אבל הגיע הזמן לרענון קטן - המכנסיים הקצרים כבר מזוהים איתה, והיינו שמחים לראות טוויסט חדש. ועדיין, מדובר בלוק חורפי, חזק ואלגנטי כרגיל, והיא מוכיחה שגם עם שילוב מוכר היא יודעת לגנוב את הפוקוס.

יוכי אפוליאון / אור גפן
מירי כהן מביאה איתה את מה שלא מלמדים בשום בית ספר לאופנה: נוכחות טבעית וסטייל שנובע מניסיון. הבחירה בלוק שחור-אפור עם ז'קט עור מלא אופי יוצרת מראה קולי, מחוספס ומדויק, שמתאים לה כמו כפפה ליד. הג'ינס בגזרה ישרה מחמיא ומאזן, והנעליים החומות מוסיפות טוויסט מעניין. התיק הבהיר שובר את הפלטה הכהה בדיוק במידה הנכונה ומכניס נופך של אלגנטיות נשית.

מירי כהן / אור גפן
הגבר שנכנס לרשימת המתלבשים הטובים הוא ללא ספק תום חיימוב. אהבנו מאוד את הבחירה בחולצה המכופתרת עם הדפס הפסים שמציצה בעדינות מתחת למעיל, פרט קטן שעושה הבדל גדול, ומוסיף עומק וסטייל לא מתאמץ. המעיל השחור משתלב נהדר עם הג'ינס הכהה, והסניקרס הלבנות שוברות את הלוק הכהה ונותנות טאץ' נקי ורענן. תום מוכיח שגם לוק יומיומי יכול להיראות מדויק כשיש תשומת לב לפרטים.

תום חיימוב / אור גפן
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
![[object Object]](/wp-content/uploads/2021/01/27/08/מורידים.-נכנסים.-מתאהבים.-דף-כתבה-מובייל.png)