"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
שלג, מינוס מעלות ובגד ים אחד: אלה איילון כובשת את האלפים
אחרי הרגעים המטלטלים בסידני - הדוגמנית הוטסה לאירופה וכיכבה בקמפיין חורף בינלאומי של Hello Kitty, בקור מקפיא ובסטייל בלתי מתפשר
אלה איילון בקמפיין בינלאומי. צילום: DELPHINE BRUNNER

שלג, מינוס מעלות ובגד ים אחד: אלה איילון כובשת את האלפים

אחרי הרגעים המטלטלים בסידני - הדוגמנית הוטסה לאירופה וכיכבה בקמפיין חורף בינלאומי של Hello Kitty, בקור מקפיא ובסטייל בלתי מתפשר

,עודכן
0השמעה
[object Object]

אחרי רגעים לא פשוטים באוסטרליה,אלה איילוןמוכיחה שהקריירה לא עוצרת. הדוגמנית וכוכבת "הישרדות" ממשיכה לבסס את מעמדה בזירה הבינלאומית, והפעם עם קמפיין חורף חדש של המותג האייקוני Hello Kitty, שצולם בלוקיישנים עוצרי נשימה באלפים האירופיים.

לטובת ההפקה הוטסה איילון במיוחד מאוסטרליה לצילומים שנערכו במינכן ובשוויץ, כשהקמפיין צפוי לעלות ולהתפרסם ברחבי העולם.

אלה איילון עם הסנדלים בשלג / צילום: DELPHINE BRUNNER

אלא שאם חשבתם שמדובר בצילומי חורף שגרתיים - חישבו שוב: בקור מקפיא, שלג סביב וכל תנאי מזג האוויר האפשריים, איילון הסתובבה על הסט בבגד ים ואפילו בסנדלים, והוכיחה מקצוענות אמיתית, בלי להתלונן ועם חיוך.

מתמודדת בגבורה עם הקור. אלה איילון / צילום: DELPHINE BRUNNER

הקמפיין יוצא לאוויר זמן קצר בלבד אחרי שאיילון שיתפה בסטורי מצמרר בעקבות פיגוע הירי שאירע במסיבת חנוכה בחוף בונדי בסידני, אירוע שבו נכחה. כעת, היא משדרת מסר ברור, ממשיכים קדימה, בכל הכוח.

אלה איילון בקמפיין להלו קיטי / צילום: DELPHINE BRUNNER

מי שכבר רגיל לראות את איילון בקמפיינים נחשקים ובהופעות בינלאומיות, כולל שערים וסטים נוצצים מעבר לים, יוכל בקרוב לראות אותה גם בקמפיין המדובר של Hello Kitty, לצד דוגמניות נוספות, מול מיליוני עוקבים ברחבי העולם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו