"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בגיל 42: הדוגמנית הישראלית כובשת את גוצ'י
הדוגמנית שרון גניש מככבת בקמפיין של בית האופנה האיטלקי - ולא בפעם הראשונה • הקמפיין משלב אסתטיקה מינימליסטית, ולוקח השראה משנות ה-90
שרון גניש בקמפיין החדש של גוצ'י. צילום: אינסטגרם

בגיל 42: הדוגמנית הישראלית כובשת את גוצ'י

הדוגמנית שרון גניש מככבת בקמפיין של בית האופנה האיטלקי - ולא בפעם הראשונה • הקמפיין משלב אסתטיקה מינימליסטית, ולוקח השראה משנות ה-90

מערכת לייף סטייל היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

הדוגמנית הישראלית שרון גניש, שבעבר כיכבה בקמפיינים מובילים של ורסצ'ה ופיבי פילו - עושה זאת שוב בגיל 42, בקמפיין חדש ונוצץ שלגוצ'י.

הדוגמנית, שכבר הצטלמה לגוצ'י בעבר, משתתפת בקמפיין רטרו חדש ולוהט בהשראת שנות ה-90, שנוצר עבור קולקציית טרום סתיו 2026 של בית האופנה.

שרון גניש בקמפיין / גוצ'י

הקמפיין משלב אסתטיקה מינימליסטית אך עם זאת גם דרמטית, כשעל גבי רקע חשוך וכהה הוצב אור זרקורים בוהק. הדוגמנים בקמפיין נראים צועדים ובתנועה, כאילו מדובר בתצוגת אופנה.

בקמפיין גניש לובשת מעיל דמוי פרווה כהה, ארוך ורחב, שמונח עליה כמו שמלה, בשילוב תיק מדגם ה-Dionysus של המותג בצבע שחור עם נצנצים ואבזם כסוף. היא נועלת נעלי עקב בעלות אלמנט פיסולי יחד עם אבזם מוזהב, ושיערה אסוף ומתוח לאחור.

הדוגמנית הישראלית שרון גניש / אסף עיני, אינסטגרם

הקמפיין, שפורסם בהפתעה, קיבל את השם "דור הגוצ'י" ("Generation Gucci") והוא עוקב אחר "תצוגה דמיונית של גוצ'י שמעולם לא התרחשה".

על הקמפיין והקולקציה אחראי מעצב האופנה דמנה גוואסליה, שהצטרף לבית האופנה של גוצ'י במרץ האחרון לאחר עשור בבלנסיאגה. הוא הציג את הקולקציה הראשונה שלו עבור המותג במהלך שבוע האופנה האחרון של מילאנו בספטמבר. דמנה אף צילם את הקמפיין בעצמו.

מתוך הקמפיין של גוצ'י / אינסטגרם

הקולקציה צוללת בעיקר אל תוך צלליות משנות ה-90 וה-70, תוך הדגשת קלילות ואיפוק כאחד. כך, הקולקציה מרפררת לתקופה של מנהל הקריאייטיב טום פורד במותג, וכוללת מכנסי תחרה, מעילים מפרווה מלאכותית ושמלות אלגנטיות בגזרת מידי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...