"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

שמישהו ישלח לה צו גיוס: בילי אייליש מוכנה לבקו"ם

הזמרת שהתבטאה בעבר נגד צה"ל, החליטה ללכת על לוק צבאי-ישראלי בפרמיירה - עם סוודר שהוא החלום של כל מלש"בית

,עודכן
0השמעה
בילי אייליש. צילום: רויטרס

הזמרת בילי אייליש בת ה-23 הגיעה אמש (שני) לבכורה ההוליוודית של "אווטאר: אש ואפר" כשהיא לבושה במשהו שנראה כמו החבילה שחיילות ישראליות חולמות להשיג כבר ביום הראשון: סוודר חאקי בסגנון צבאי, בדיוק מהסוג שהיה לכל חיילת בצה"ל - רק בגרסת יוקרה מבית פראדה, כמובן. אם אצלנו משיגים אותו בירושה מאחות של הבת דודה, אייליש פשוט שולפת אחד מהקולקציה של אביב–קיץ 2026.

בילי אייליש. הקשב המפקדת!,צילום: רויטרס

במקום לוק נוצץ ומוגזם של שטיח אדום, היא הלכה על חולצה מכופתרת עד הסוף, סריג ירוק־זית ומכנסי אוברסייז שחורים. על רקע הלוגואים הענקיים של הסרט, בילי נראתה כאילו היא מוכנה לבקו"ם, או לעוד יום בקריה.

הפרצוף שלנו כשאנחנו קוראים פוסטים שלך,

מי שמכירה את אייליש לא הופתעה. היא כבר שנים מעדיפה את הדרך שלה - מעט מסתורית, קצת מרדנית, וללא שום רצון לרצות את חוקי הגלאם. מה שכן, האירוניה לא נעלמה לאף אחד: אותה אייליש שביקרה בקיץ את פעולות ישראל בעזה, עכשיו לובשת לוק שנראה כמו מחווה רשמית לצה"ל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר