"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בגיל 67: שרון סטון עושה את זה כמו שצריך

הכוכבים שטפו את השטיח האדום בלונדון בטקס האופנה הבריטי, אבל מי שעמדה במרכז תשומת הלב הייתה הכוכבת ההוליוודית שהצליחה להפתיע בקלאסיקה על זמנית

,עודכן
0השמעה
שרון סטון. צילום: רויטרס

אמש (שני) כשהאורות ברויאל אלברט הול בלונדון נדלקו והשטיח האדום נפרש, היה ברור שמדובר בערב השופע ביותר של תעשיית האופנה הבריטית. שורה ארוכה של כוכבים זרמו אל טקס Fashion Awards 2025, כשהם מביאים איתם את הנוכחות הזוהרת שכל אירוע כזה חולש אליה.

אם יש מישהי שתמיד מושכת את תשומת הלב, הרי זו השחקניתשרון סטון, שהצליחה להביא פרשנות אישית לאלגנטיות בריטית ועשתה את זה כמו שצריך בחליפת קרוקו לבנה של ברונלו קוצ'ינלי, שגם זכה בפרס מצויינות בטקס, ומעיל פרווה עם תיק תואם.

שרון סטון / צילום: AP

בגיל 67, נראה כי הכוכבת למדה דבר או שניים, ובמקום שמלות חושפניות היא יודעת שלפעמים דווקא חליפה נכונה עושה את העבודה.

סטון כמובן לא הייתה היחידה, עוד כוכבים הציפו את השטיח האדום. ככה זה נראה:

קייט בלאנשט בשמלה של ג'יבנשי שהיא טוויסט על טוקסידו / צילום: AFP

ליסה רינה משנה צורה בלוק של המעצב Maximilian Raynor / צילום: AFP

ריטה אורה בשמלה בעלת מפתח עמוק של טום פורד / צילום: AFP

לילי אלן בשמלה בצבע צהוב חמאה של ג'יבנשי עם נעליים אדומות שנותנות את הטון / צילום: GettyImages

סיינה מילר מציגה היריון בשמלת לילה של ג'יבנשי / צילום: רויטרס

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר