לי אברהמי בקמפיין של Guess. צילום: בבש

הג'וב החדש של זוכת "המירוץ למיליון"

לי אברהמי הצטלמה לקמפיין החדש של GUESS, לאחר שנבחרה להוביל את נבחרת המשפיעניות של המותג • הקמפיין שילב סגנונות שונים, והציע לוקים חורפיים עם טאץ' של חמימות ישראלית

לאחר ההשקה המוצלחת של הבושם שלה LA FAM, משפיענית הביוטי וזוכת העונה האחרונה של "המירוץ למיליון" לי אברהמי קטפה קמפיין אופנה נחשק של מותג האופנה האייקוני GUESS מקבוצת גלובל ברנדס גלרי.

לי אברהמי בקמפיין / בבש

אברהמי תוביל את נבחרת המשפיעניות של המותג שנוצרה בפעם הראשונה, לצד בלוגרית האופנה נופר אלבז. אברהמי, שהשתתפה במירוץ למיליון יחד עם אחותה אן, הפכה בתקופה האחרונה למשפיענית גם בתחומי הביוטי והוולנס.

סטייל בינלאומי. לי אברהמי / בבש

אברהמי הצטלמה החודש להפקת האופנה המרשימה בסטודיו של צלמת האופנה בבש, לצד דוגמנים שהצטלמו איתה, לקולקציית החורף של GUESS שתעלה בקרוב לחנויות ולאונליין.

ההפקה כוללת לוקים חורפיים עם טאץ' של חמימות ישראלית ומשלבת מגוון רחב של סגנונות שונים שמציע המותג.

לי אברהמי ל-GUESS / בבש

בין הלוקים, ניתן לראות לוק דנים קז'ואל שכולל טופ חזייה לבן של המותג בשילוב ג'ינס בהיר וז'קט ג'ינס, מעיל עור חום ארוך בשילוב מגפיים ארוכים אדומים שמגיעים עד אחרי הברך, שמלת ווסט שחורה בשילוב מגפוני ניטים וחולצה מכופתרת לבנה בהשראה רומנטית עם ג'ינס כחול כהה ועקבים מנומרים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...