הערב החגיגי של השקת חנות Mainstream בקניון עופר הקריון התחיל כסיפור אופנה מרשים, אך מהר מאוד קיבל תפנית מפתיעה. עוד לפני שנפתחו הדלתות, מאות אנשים נעמדו בתור, חלקם בשביל הקולקציה החדשה, וחלק לא קטן בשביל אדם אחד, הפרזנטור של המותג, גיא איתן, שהפך לאטרקציה המרכזית של האירוע.
החנות החדשה, השמינית במספר, הוקמה בהשקעה של כחצי מיליון שקלים ומשתרעת על שטח של כ-90 מ"ר. רוב ההתרגשות התנקזה לאזור הכניסה, שם המתינו בעיקר צעירות שקיוו להתקרב אל איתן ולהצטלם איתו.
כשהוא סוף סוף הגיע, הן פרצו בקריאות נרגשות, ואיתן, שנהנה מהאהדה, לא החמיץ הזדמנות: הוא עצר, חייך, התחבק, הצטלם עם כולן ולא דילג על אף בקשה.

גיא איתן / צילום: אור גפן
עמוק בתוך החנות הורגש שמדובר בערב מיוחד עבור Mainstream שפתחו לראשונה סניף בצפון הארץ.
בעלי המותג, יוסי סבג ומור שטרית, הגיעו לצד מנכ"ל הקניון גיא קרן, מנהלת השיווק מיכל ירון, זוכה "האח הגדול" יובל לוי, הזמר כפיר צפריר וכוכב הרשת אור אלקיים זוטי. למרות רשימת הנוכחים המרשימה, היה ברור למי הקהל מחכה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
