קמעונאית האופנה האולטרה-מהירה שיין משתמשת בלא פחות מהרוצח המפורסם לואיג'י מנג'יוני, כדי למכור בגדים באתר האינטרנט של החברה.
בתמונות שעלו באתר של פלטפורמת האופנה המהירה המקוונת, נראה בחור שדומה למנג'יוני באופן קיצוני, כשהוא לובש חולצה מכופתרת בהדפס של עלים.
לא ברור אם מדובר בעבודת פוטושופ טובה במיוחד או תוצר של בינה מלאכותית, אבל נראה שהנאשם ברצח, שנמצא כעת בבית סוהר בברוקלין, עוזר במקרה הזה לשיין, שכן החולצה כמעט אזלה, עם רק מידה אחת זמינה.
לואיג'י כלוא מדצמבר, כשנעצר בחשד לרצח מנכ"ל חברת ביטוחי הבריאות בריאן תומפסון, ולכן לא סביר שהוא חמק כדי לעשות קמפיין דוגמנות עבור שיין. עם זאת, נראה ששיין משתמשת בפנים דומות מאוד לשלו - או בגרסת AI של לואיג'י - כדי למכור חולצות ב-11 דולרים.
כזכור, מנג'יוני, בן 27, נעצר בחשד לרצח של תומפסון ב-9 בדצמבר 2024 והואשם כבר באותו היום בבית המשפט. כשבועיים לאחר מכן, הודה מנג'יוני ברצח המנכ"ל, ולמרות שעוד לא נגזר עליו עונשו, הוא כעת בבית הכלא וצפוי לרצות מאסר עולם ללא תנאי.
כבר כשנחשפו תמונות המעצר שלו, הרשת החלה להתייחס למנג'יוני כגיבור תרבות בשל יופיו החיצוני - מה שגרם לרבים לבקר את הדור הצעיר ואת עידן הרשתות החברתיות, שבו כל בחור יפה הופך לכוכב למרות שהודה ברצח.

