"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
בת של שחקנית מפורסמת: זו המועמדת המובילה להחליף את אנה וינטור
עורכת הגרסה הדיגיטלית של מגזין ווג האמריקני, קלואי מאל, צפויה להחליף את העורכת האגדית שפרשה מתפקידה הנוכחי • מגזין האופנה עובר לא מעט שינויים לאחרונה וקיבל ביקורת ברשת
אנה ווינטור. צילום: AP

בת של שחקנית מפורסמת: זו המועמדת המובילה להחליף את אנה וינטור

עורכת הגרסה הדיגיטלית של מגזין ווג האמריקני, קלואי מאל, צפויה להחליף את העורכת האגדית שפרשה מתפקידה הנוכחי • מגזין האופנה עובר לא מעט שינויים לאחרונה וקיבל ביקורת ברשת

,עודכן
0השמעה
[object Object]

קלואי מאל היא המועמדת המובילה לרשת את עורכת מגזין ווג האמריקני האגדיתאנה וינטורבווג, כך לפי מקורות ששוחחו עם אתר Page Six.

מאל - בתם של השחקנית קנדיס ברגן, זוכת פרסי אמי וגלובוס הזהב, והבמאי הצרפתי לואי מאל - היא בחירה מתוך המערכת. מאל היא כיום עורכת Vogue.com, הגרסה הדיגיטלית של המגזין ונמצאת ב"סבבי ראיונות אחרונים" לתפקיד ראש התוכן העריכתי של ווג האמריקני.

View this post on Instagram

A post shared by Chloe Malle 🥐 (@chloemalle)

קלואי, בת 39, היא אחת העורכות הבולטות בווג ולאחרונה ראיינה את לורן סנצ'ז לשער הדיגיטלי שלה בווג, לפני החתונה המפוארת והמתוקשרת שלה עם המיליארדר ג'ף בזוס.

העובדה שמאל ראיינה את לורן סנצ'ז עבור המגזין היא מעניינת במיוחד לאור השמועות שהופצו לאחרונה, המדברות על כך שג'ף בזוס עומד לרכוש את קבוצת קונדה נאסט, הכוללת מגזינים מובילים כמו ווג, ואניטי פייר, GQ ועוד.

אימה של קלואי מאל, השחקנית קנדיס ברגן,צילום: AP

אתר Page six מדווח כי קונדה נאסט, כולל המנכ"ל רוג'ר לינץ' ואנה וינטור עצמה, שפורשת מתפקידה כעורכת הראשית של ווג האמריקני אך תמשיך כמנהלת התוכן של ווג העולמי, קיצרו את רשימת המועמדים לאחרונה.

ניקול פלפס, המנהלת הגלובלית של ווג ראנווי, הפלטפורמה המקוונת של ווג המוקדשת לתצוגות אופנה, נמצאת גם היא במרוץ לתפקיד הנחשק במגזין. העורכת החדשה אמורה להיות מוכרזת עד תחילת שבוע האופנה בניו יורק, שמתחיל ב-11 בספטמבר ונמשך עד 16 בספטמבר.

אנה וינטור תמשיך לנהל את ווג הגלובלי,צילום: רויטרס

כפי שדווח קודם לכן, הבוסית החדשה לא תקבל את התואר העורכת הראשית של המגזין, ותהיה ראש תוכן עריכתי ("Head of Editorial Content"). היא גם תדווח לווינטור, שכאמור נשארת כמנהלת גלובלית של ווג ושל קבוצת קונדה נאסט.

בחודשים האחרונים, מגזין ווג עובר שינויים רבים ומפתיעים, החל מהפרישה של וינטור שהרעידה את תעשיית האופנה ועדהשימוש בדוגמנית AIבדפי המגזין המודפס, צעד שקיבל לא מעט ביקורת.

גיליון ספטמבר של ווג / אינסטגרם

בנוסף, גיליון ספטמבר של המגזין, שנחשף בימים האחרונים ונחשב לגיליון החשוב ביותר בתעשיית האופנה, קיבל ביקורת ברשת על כך שהוא נראה פשוט ובסיסי במיוחד, כשחלק מהגולשים ברשת קראו לו "סימנים של שיעמום ועצלנות".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו