ביום חמישי האחרון הפכה גלריה ביפו למגנט של זוהר, כשמעצב האופנה דרור קונטנטו ובית האופנה גולברי השיקו את קולקציית הערבהמשותפת שלהם. בין המוזיקה הרועמת, הפלאשים המהבהבים והאווירה היוקרתית, נאספו במקום מיטב הסלבס, כוכבי הרשת ואושיות האופנה - כולם רצו לראות (ולהראות) את השילוב הדרמטי בין הדרמה המוכרת של קונטנטו לאלגנטיות המעודנת של גולברי.
לאה שנירר הוכיחה שוב למה היא נחשבת לאייקון סטייל אמיתי. חולצה לבנה קלאסית בגזרה משוחררת, ג'ינס רחב עם טוויסט מתוחכם - צעיף מודפס המשמש כחגורה, ותיק כסף קטן אך מלא נוכחות. הנעליים המחודדות בצבע ניוד השלימו מראה אלגנטי אך קליל, כזה שמרגיש כאילו היא פשוט זרקה על עצמה משהו ויצאה מושלמת. ללא ספק, מצטיינת האירוע - שילוב מנצח של שיק, ביטחון עצמי וחיוך שמאיר את כל החדר.

לאה שנירר / צילום: ניר פקין
לאה ינאי הגיעה עם לוק שקשה לפספס - חליפה לבנה משוחררת עם גזרה עיגולית מושלמת, ששודכה לטופ תחרה שחור שהוסיף טאץ' שובב במידה המדויקת. השיער האסוף והאיפור הנקי נתנו לבגד במה, והתיק השחור השלים באלגנטיות. תזכורת שסטייל, כמו ריקוד, הוא עניין של קצב ודיוק.

לאה ינאי / צילום: ניר פקין
אירה דולפין בלוק מדויק - חליפת חצאית לבנה עם כפתורים שחורים שנתנה וייב של קלאסיקה מחודשת. הגזרה הצמודה, השיער האסוף חצי-גבוה והנעליים הלבנות השלימו מראה הרמוני ומוקפד. הוכחה שפשטות, כשהיא מבוצעת נכון, יכולה להיות הכי מרשימה שיש.

אירה דולפין / צילום: ניר פקין
דנה פרידר בחרה בלוק קייצי-שיקי שעשה חשק להתלבש - חליפת שורטס שחורה עם בלייזר מחויט, שילוב שמצליח להיות גם אלגנטי וגם קליל. הנעליים הלבנות עם הרצועה הדקה הוסיפו נקודת אור, והשיער הגלי יחד עם החיוך הענק השלימו מראה מלא אנרגיה. הוכחה שאפשר לעשות רושם גם בלי שמלת ערב נוצצת.

דנה פרידר / צילום: ניר פקין
גל גברעם בחרה בלוק נועז ובועט - שמלת ערב שחורה עם שסע עמוק במיוחד ופס אבנים נוצץ לאורכה. השיער הארוך והפוני השטוח תרמו לווייב של פאם פאטאל, בעוד נעלי הפלטפורמה המטאליות העניקו טוויסט מודרני. לוק שלא מפחד למשוך תשומת לב, וגל מצליחה לשדר ביטחון עצמי ולשלב תעוזה עם אלגנטיות.

גל גברעם / צילום: ניר פקין
טהוניה רובל הלכה על בטוח, עם חליפה שחורה נקייה עם וסט מכופתר ומכנסיים רחבים. הבחירה אלגנטית ומחמיאה, אבל הרגישה צפויה מדי. היינו שמחים לראות טוויסט אישי או פקטור הפתעה.

טהוניה רובל / צילום: ניר פקין
אילנית לוי ווולארי חמאתי בחרו שתיהן בשמלות ערב שחורות קלאסיות עם תכשיטים מנצנצים. כל אחת נראתה מצוין, אבל דווקא בגלל הנוכחות החזקה שלהן, היינו מצפים לאמירה אישית יותר. ערב אופנה נוצץ הוא הזדמנות לטוויסט מפתיע שמספר סיפור אישי - כאן זה היה חסר.

אילנית לוי / צילום: ניר פקין

ולארי חמאתי / צילום: ניר פקין

