"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

קים קרדשיאן שוברת שוב את הרשת: חזייה עם פטמות ופירסינג מזויף

אחרי שכבשה את הרשת לפני שנה וחצי עם חזייה בעלת פטמות בולטות, קים קרדשיאן משיקה גרסה חדשה ומעוררת מחלוקת • האם זו מחווה משוחררת לגוף הנשי או עוד גימיק מבריק להכניס כסף?

,עודכן
0השמעה
קים קרדישאן ממשיכה להוביל טרנדים לוהטים. צילום: אינסטגרם

החזייה החדשה שמטריפה את הרשת והמעריצים

קים קרדשיאן לא מפסיקה להפתיע. אחרי שבשנה שעברה השיקה חזייה עם פטמות בולטות — שעוצבה בהתאמה אישית לפי גופה — היא חוזרת כעת עם ה"רימיקס": חזייה חדשה עם פטמות משולבות פירסינג, ללא צורך בחורים אמיתיים או כאב. כרגיל, המהלך מלווה בקריצה הומוריסטית ובמינון גבוה של פרובוקציה, ובמחיר של 75 דולר ליחידה.

למרות שמדובר בפריט אופנתי ביזארי לכאורה, הוא זוכה להתעניינות עצומה ברשתות החברתיות. רבים מזכירים את האירוניה שבדבר: החזייה, שתפקידה ההיסטורי היה להצניע ולהסתיר את הפטמות, הופכת כאן לכלי הדגשה מכוון. הדור החדש של ההלבשה התחתונה, כך נראה, כבר לא עוסק בנוחות או בצניעות — אלא באמירה. השאלה היא איזו.

האם מדובר בצעד נוסף לשחרור נשי והחזרת השליטה לגוף הנשי — או בתעלול שיווקי מבריק שמטרתו להכניס עוד כמה מיליוני דולרים למותג ההלבשה התחתונה הענק של קים, סקימס? כרגיל עם קים קרדשיאן, התשובה כנראה היא גם וגם. היא יודעת בדיוק איך לטשטש את הגבול בין פרובוקציה מסחרית לאג'נדה פמיניסטית, ולעשות זאת עם סטייל בלתי ניתן להעתקה.

קים קרדשיאן, הפכה את עצמה בשנים האחרונות לאייקון של יזמות נשית. ממותגי איפור מצליחים, דרך ליין בגדי גוף ועד קמפיינים עם אמירה תרבותית — היא יודעת למשוך תשומת לב ולעורר דיון. החזייה החדשה שלה אולי נראית כמו גימיק, אבל מאחוריה עומדים דיון עמוק על דימוי גוף, מיניות ונשיות בעולם של היום.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר