לואי ויטון השיקו תיק אמיתי שעשוי משוקולד, בשיתוף פעולה עם השף והקונדיטור המפורסם מקסים פרדריק. התיק שמגיע בצורת ביצה ונוצר לכבוד חג הפסחא הנוצרי, הוא חלק מקולקציית שוקולדים מפוארת שנמכרת כעת בחנויות בית האופנה בערים הגדולות בעולם.
לא מדובר בעוד שוקולד, אלא בפרשנות אכילה של תיק הביצה האייקוני של המותג, שעוצב במקור על ידי ניקולה גסקייר, מעצב העל ומנהל הקריאייטיב של המותג לקולקציית אביב-קיץ 2019.
הקליפה הפיסולית של התיק עשויה משוקולד מריר 70%, המציע פרופיל טעמים עמוק ועשיר, בעוד שהידיות, הרצועה והרוכסנים עשויים משוקולד חלב 40%, ומשקפים בנאמנות את הפרטים של תיק העור המקורי. על תיק השוקולד מוטבעת המונוגרמה המפורסמת של לואי ויטון, ובתוכו נמצאת תערובת של שוקולד חלב 40% עם אגוזי לוז.
כצפוי למותג יוקרה ברמה של לואי ויטון, התיק שוקל קילוגרם אחד בלבד ומחירו עומד על 225 אירו (כ-900 שקלים). תיק הביצה משוקולד זמין בלעדית בערים נבחרות, כולל פריז, ניו יורק, סינגפור ושנחאי.
משפיען אחד בשם כרמי סליטו נסע את כל הדרך מלונדון לפריז על מנת לרכוש את תיק השוקולד וצילם סרטון טיקטוק שבו הוא מראה את התיק ובסופו של דבר אוכל אותו מול המצלמה.
"הייתי צריך לנסוע כל הדרך לפריז רק כדי להשיג את זה כי הם לא מוכרים את זה בלונדון. זה מריח כל כך שוקולדי. מעולם לא אכלתי שוקולד של לואי ויטון אז אני ממש סקרן לדעת איך זה", אמר סליטו.
"זה כל כך יפה שאני אפילו לא רוצה לנגוס בו", הוא ציין, תוך כדי שהוא אוחז בידיות ונדהם מאיך שתיק השוקולד מרגיש "כמו תיק אמיתי". אחר כך, הוא עבר לטעום את השוקולד היקר והכריז: "זה שוקולד טוב! בתוך התיק יש פרלין אגוזי לוז שהוא אחד האהובים עליי".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
