"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
נשארנו המומים: אדל בספלוב הגיעה להשקה בתחתונים
הדוגמנית ואייקון האופנה עדן פינס השיקה את סדרת מוצרי השיער החדשה שלה, והסלבס הגיעו לפרגן • מה לבש הבן זוג הטרי אושר כהן ומה לבשה נטע ברזני? • זהירות, ביקורת אופנה לפניכם
אדל בספלוב. צילום: יחצ

נשארנו המומים: אדל בספלוב הגיעה להשקה בתחתונים

הדוגמנית ואייקון האופנה עדן פינס השיקה את סדרת מוצרי השיער החדשה שלה, והסלבס הגיעו לפרגן • מה לבש הבן זוג הטרי אושר כהן ומה לבשה נטע ברזני? • זהירות, ביקורת אופנה לפניכם

יואב מאיר
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

באירוע השקה נוצץ ויוקרתי שהתקיים בקניון רמת אביב, הציגה הדוגמנית ואייקון האופנהעדן פינסאת סדרת מוצרי השיער החדשה מבית FiFi - מותג הטיפוח שלה, הכולל מוצרים המיועדים לטיפול בשיער יבש, מתולתל ודק. האירוע משך אליו מובילי דעה, אושיות אופנה ואוהבי טיפוח שהגיעו לחוות מקרוב את ההשקה המדוברת. מי מכולן הצליחה להצטיין מבחינה אופנתית? ביקורת אופנה לפניכם.

כל העיניים כמובן היו על עדן פינס, שנראתה כמו בראץ אמיתית בסט סגול לבנדר ובסגנון סקול גירל מהסרט "קלולס". האאוטפיט כלל חצאית מיני עם קפלים, חולצת בטן תואמת עם צווארון לבן מבצבץ, עקבי פלטפורמה לבנים וגרבי ברך בצבע לבן בדוגמת תחרה. אין ספק שפינס נראית מדהים בעוד טוטאל לוק שרק היא יכולה להחזיק.

הלוק של עדן פינס // יחצ

בן זוגה של פינס, הזמר אושר כהן, הגיע בטוטאל לוק בסיסי שכולל מכנסי ג'ינס שחורים, סניקרס לבנות, טי שירט לבנה וחולצת ג'ינס מכופתרת שחורה. אין כאן אמירה מעניינת, פרט למשקפי השמש הוורודים והשקופים, שאנחנו יכולים להסיק שזה הטאץ' של פינס.

הלוק של אושר כהן // יחצ

שכחה את המכנסיים בבית? אדל בספלוב בלוק שלא עובר בשום צורה, לא אירוע השקה ולא כניסה לקניון. היא לבשה תחתונים או בגד גוף, בליווי גרביונים שחורים שקופים, מגפיים שחורים בסגנון צבאי, חולצת טריקו שחורה דקה בעלת שרוולים ארוכים ותיק צד שחור עם רצועת שרשרת מוזהבת. אנחנו בעד לייצר כותרות אופנתיות, אבל לא בכל מחיר.

הלוק של אדל בספלוב // יחצ

לעומתה, אוריה עזרן נראתה מעולה בטוטאל לוק שחור שכלל מכנסי עור קצרצרים, חולצה שחורה מכופתרת ומבריקה בליווי חגורת קשירה, גרביונים שחורים שקופים, מגפונים שחורים מעוטרים ניטים ומשקפי שמש שחורים. כל פריט כשלעצמו מהמם, ויחד זו חגיגה אופנתית שלמה.

הלוק של אוריה עזרן // יחצ

גם הפאשניסטה אבישג נגר נראתה מצוין בלוק אורבני שכלל ג'ינס כחול, נעלי ד"ר מרטינס בצבע בורדו טרנדי, חולצה לבנה מכופתרת, מעיל עור חום ותיק אדום, צבעוניות מושלמת, בסיס ניטרלי ועליו צבעי אדמה חמים, אהבנו.

הלוק של אבישג נגר // יחצ

את האאוטפיט של נטע ברזני פחות אהבנו. אם נגר הצליחה ליצור לוק אורבני מדויק, כאן יש טעויות של פרופורציות - הטופ עם סיומת המשולש מתנגש בג'ינס הגבוה ויחד עם מעיל האוברסייז, מייצר אשליה אופטית של פלג גוף עליון קצר, טופ ארוך יותר או לחילופין ג'ינס פחות גבוה, אנחנו היינו מדייקים את הלוק. התיק המשובץ פחות מחמיא לצבעוניות ואת הנעליים דווקא אהבנו.

הלוק של נטע ברזני // יחצ

שי זנקו אכזבה אותנו בצבעוניות חורפית ללא מגע של אור. ייתכן שתכשיט דומיננטי היה יכול לתת פה טאץ' גלאמי והרמה לכל הלוק. היא לבשה מכנסיים חומים רחבים בגזרה מעניינת, גופייה שחורה עם צווארון חצי גולף, תיק צד שחור קטן ומבריק ונעלי אצבעות שחשבנו שהן מיועדות לים או לטיפוס ערים, אבל אולי יש כאן משהו שאנחנו לא יודעים.

הלוק של שי זנקו // יחצ

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...