"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
קייט מידלטון בפאה: תופעות הלוואי של הטיפול במחלתה
נסיכת וויילס נצפתה לראשונה בהופעה פומבית במהלך חגיגות יום ההולדת של המלך צ'ארלס לפני מספר שבועות • הגולשים טענו כי היא נראתה חובשת פאה, וכעת סטייליסטית בכירה אישרה את השמועות, והוסיפה כי המראה כלל איפור מקיף ותוספות לגבות
קייט מידלטון בהופעה הפומבית. צילום: איי.פי

קייט מידלטון בפאה: תופעות הלוואי של הטיפול במחלתה

נסיכת וויילס נצפתה לראשונה בהופעה פומבית במהלך חגיגות יום ההולדת של המלך צ'ארלס לפני מספר שבועות • הגולשים טענו כי היא נראתה חובשת פאה, וכעת סטייליסטית בכירה אישרה את השמועות, והוסיפה כי המראה כלל איפור מקיף ותוספות לגבות

ענבל חייט
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

לפני כשבועיים הנסיכה קייט מידלטון ריגשה רביםכשהופיעה בציבורבחגיגות יום ההולדת של המלך צ'ארלס, לראשונה מאז ששיתפה את העולם בהתמודדותה עם מחלת הסרטן במרץ האחרון.

קייט אמנם נצפתה מחויכת ואלגנטית בכרכרה המלכותית ומאוחר יותר גם על מרפסת הארמון לצד בעלה הנסיך ויליאם, שלושת ילדיהם ובני משפחה נוספים ממשפחת המלוכה, אך מאחורי החזות האמיצה שניסתה לשדר היה ברור כי המעמד לא קל לה וכי נדרשו ממנה לא מעט כוחות נפשיים ופיזיים כדי לצלוח את האירוע המתוקשר.

חבשה פאה? קייט מידלטון בכרכרה, צילום: איי.פי

למרות שהופעתה זכתה למחמאות באופן כמעט גורף, ברשת התפתח דיון ער באשר למראה שלקייטובעיקר בנוגע לשיערה, שלמרות שניכר היה כי הוא פחות שופע וחיוני מבעבר והוסתר תחת כובע שבחרה כחלק מהאאוטפיט, הוא עדיין היה ארוך ומלא וזאת למרות הטיפולים הכימותרפיים שהיא עוברת, הגורמים לרוב לנשירה והביא לא מעט גולשים לטעון כי קייט חבשה פאה.

מי שחיזקה את הטענה הזו הייתה הסטייליסטית אניטה רואיז שצוטטה במגזין הוונצואלי "אל נסיונל", שאישרה כי קייט אכן חבשה פאה. עוד דווח במגזין כי לקח יותר משעתיים של עבודה מוקפדת כדי להכין את קייט לאירוע, הכנה שכללה איפור מקיף ומדויק ואפילו תוספות לגבות כדי להסתיר את השפעות הטיפולים הקשים שהנסיכה עוברת. עוד נטען כי למרות שחייכה וניסתה לשדר כי היא חזקה, קייט נראתה שברירית וחלשה.

מחייכת למצלמה. הנסיכה קייט מידלטון, בחגיגות יום ההולדת, צילום: איי.פי

ימים לפני החגיגות, קייט חשפה כי למרות הטיפולים הקשים שהיא עוברת, היא במצב טוב מספיק כדי להשתתף באירוע. "אני מתקדמת טוב, אבל כפי שכל אחד שעובר כימותרפיה יודע, יש ימים טובים וימים רעים", שיתפה קייט בפוסט ששותף עם עשרות מיליוני העוקבים של חשבון האינסטגרם הרשמי של בית המלוכה, והוסיפה שהיא עדיין לא יצאה מכלל סכנה.

"היא אולי נסיכת וויילס, אבל היא עדיין אימא ואישה שחווה את אותם הרגשות, הדאגות והפחדים כמו כל אחד אחר בנסיבות אלו והיא מפוחדת ומודאגת", אמרה מזכירת העיתונות לשעבר של המלכה אליזבת', איילסה אנדרסון, בראיון למגזין פיפל בהמשך להופעתה של קייט בחגיגות. "ייתכן שקייט, שבעבר לקחה חלק פעיל מאוד בכל הקשור לבית המלוכה, לא תשוב לעולם לתפקיד בו הורגלו אנשים לראותה בו", הוסיף ואמר מקור המקורב לבית המלוכה בראיון לאתר אס וויקלי באשר למה שצופן העתיד של קייט מידלטון.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...