"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
המנומר חוזר ובגדול: כך תלבשו את הטרנד הלוהט
הפרינט הבולט כובש לאחרונה את אופנת הרחוב, תצוגות האופנה והרשתות החברתיות • אלו הפריטים המנומרים שאת חייבת בארון
התצוגה האחרונה של דיור. צילום: AFP

המנומר חוזר ובגדול: כך תלבשו את הטרנד הלוהט

הפרינט הבולט כובש לאחרונה את אופנת הרחוב, תצוגות האופנה והרשתות החברתיות • אלו הפריטים המנומרים שאת חייבת בארון

ליהיא גלמן רם
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

החתול יצא מהשק - ההדפס המנומר הוא הדבר הכי טרנדי לשנת 2024. המנומר, שנחשב פעם צעקני או "זול", כיכב בשבועות האחרונים בכלמסלולי האופנהבבירות העולם.

קרייזי ליין, מחיר: 158 שקלים. צילום: עמיר צוק

המותג מורגן למשביר, מחיר: 299 שקלים. צילום: יח"צ מורגן

הוא נועז, רוקיסטי, משוחרר וזוהר, והיתרון הגדול - משתלב נהדר בכל סגנון. אז אחרי שנהנינו מהיוקרה השקטה ומהמראה המונוכרומטי של השנה האחרונה, זה הזמן עבורך להשתולל ולהיות קצת יותר נועזת.

את כמובן לא חייבת להיות "מנומרת" מכף רגל ועד ראש, אבל נגיעה קלה של פרינט החברבורות האהוב בהחלט תקפיץ את הלוק שלך.

רנואר - נעלי עקב מנומרות, מחיר 169.90 שקלים. צילום: עדי שנפיק

,

חצאית מברשקה, מחיר: 119 שקלים. צילום: יח"צ חו"ל

תיק נשיאה של יולטה, מחיר: 99 שקלים. צילום: יח"צ

חגורה של זארה, מחיר: 159.90 שקלים. צילום: יח"צ

UGG לרשת אוריג'ינלס, מחיר: 549 שקלים. צילום: יח"צ

ז'קט MARC CAIN, מחיר: 2,175 שקלים. צילום: יח"צ

משקפי שמש דולצ'ה גבאנה, מחיר: 1399 שקלים. צילום: יח"צ

ז'קט MARC CAIN, מחיר: 2,175 שקלים. צילום: יח"צ

סנדל עקב גלי, מחיר: 220 שקלים. צילום: אסף לוי

מכנסי ג'ינס HOLYLAND CIVILIANS, מחיר: 520 שקלים. צילום: יח"צ

נעלי מוקסין HOFF, מחיר: 450 שקלים. צילום: יח"צ

שמלה של ריזרבד, מחיר: 270 שקלים. צילום: אסף לוי

קסטרו גופיית ריב, מחיר: 59.90 שקלים. צילום: שרבן לופו

משקפי שמש גוצ'י ל־Sunglass Hut, מחיר: 1,670 שקלים. צילום: יח"צ

כפכפי ריף לרשת אוריג'ינלס, מחיר: 130 שקלים. צילום: יח"צ

כפכפי טבע נאות, מחיר: 470 שקלים. צילום: עמירם בן ישי

מוקסין ניין ווסט, מחיר: 500 שקלים. צילום: גל ביטון

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...