"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
על הסט: כוכבת "קופה ראשית" מחליפה את קרן פלס
נועה קולר נבחרה לפרזנטורית של "אופטיקנה" וכבר התייצבה לצילומי קמפיין חדש • קולר תוביל את כל הקמפיינים של החברה, בין השאר גם את קטגוריית פורטיפוקל
נועה קולר על הסט. צילום: יח"צ אופטיקנה

על הסט: כוכבת "קופה ראשית" מחליפה את קרן פלס

נועה קולר נבחרה לפרזנטורית של "אופטיקנה" וכבר התייצבה לצילומי קמפיין חדש • קולר תוביל את כל הקמפיינים של החברה, בין השאר גם את קטגוריית פורטיפוקל

מערכת היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

במקום קרן פלס:רשת אופטיקנה בחרה בשחקנית והתסריטאית,כוכבת "קופה ראשית"נועה קולר להיות הפרזנטורית החדשה של הרשת. הבוקר (רביעי) כבר התייצבה קולר, בת 42, על סט הצילומים, לקמפיין החדש בכיכובה.

נועה קולר על הסט / יח"צ אופטיקנה

נועה קולר על הסט / יח"צ אופטיקנה

קולר תוביל את הקמפיינים של הרשת שיעלו בטלויזיה, רדיו, דיגיטל, רשתות חברתיות ושלטי החוצות. בין השאר, תוביל את הקמפיינים של קטגוריית פורטיפוקל - "משקפי המולטיפוקל הראשונים שלי", פתרון מקצועי במחיר נוח לכל בעלי המשקפיים בגילאי 40+. כזכור, פלס שימשה בשנתיים האחרונות כפרזנטורית של החברה.

"אנחנו שמחים ונרגשים משיתוף הפעולה החדש עם נועה. נועה נבחרה לייצג את רשת אופטיקנה כיוון שהיא משדרת איכות, מקצועיות ואמינות שמתכתבת עם רשת אופטיקנה, ועושה זאת עם הרבה הומור ואמפתיה. היא מוכרת ואהובה בכל בית בישראל וכמובן שחקנית מצוינת. היא הבחירה הנכונה להיות הפנים של אופטיקנה, רשת ישראלית ומקצועית ללא פשרות", מסר אלרועי תורג'מן מנכ”ל אופטיקנה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...