"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
החייל שחזר משדה הקרב בעזה הפך לדוגמן
יהלי סלצברג, מדריך כושר עצמאי, הוקפץ ב-7 באוקטובר למלחמה • בעקבות פוסט בפייסבוק שקרא לסייע לחיילי המילואים, הוא חזר מהקרב לסט הצילומים למותג הספורט הישראלי
יהלי סלצברג. צילום: רומי רוט

החייל שחזר משדה הקרב בעזה הפך לדוגמן

יהלי סלצברג, מדריך כושר עצמאי, הוקפץ ב-7 באוקטובר למלחמה • בעקבות פוסט בפייסבוק שקרא לסייע לחיילי המילואים, הוא חזר מהקרב לסט הצילומים למותג הספורט הישראלי

ליהיא גלמן רם
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

יהלי סלצברג, מדריך כושר בחיי היום יום, הוקפץ עם הצוות מגבעתי לשטחי כינוס כדי להיכנס קרקעית לעזה ב-7 באוקטובר. ברגע שהוא יצא מעזה וקיבל זמן מנוחה, הוא רצה לחזור לשגרה עד שיקראו לו שוב.

במסגרת מיזם הסיוע למילואמניקים העצמאיים שלחנוך דאוםברשתות החברתיות, הוא פנה לעוקבים שלו במטרה להתגייס ולעזור ליהלי להרים את העסק.

"הוא מדריך כושר ותזונה. הוא עובד גם באון ליין, בקשר רציף ולווי מלא, וזה יוצא לכם משתלם ואפקטיבי. בואו נעזור לו להחיות את העסק מחדש", כתב דאום.

צילום מסך פייסבוק

מי שמיד החליטו לרתום את שירותיו של יהלי הם מותג אופנת הספורט הישראלי Panta Rei שקראו לו ליום הצילומים כמדריך כושר לדוגמנים על הסט וכדוגמן.

יהלי סלצברג מאמן הכושר לפנטה ריי / צילום: רומי רוט

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...