"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בחליפה עם כתמי דם: נטלי דדון צעדה בברלין במפגן נגד אנטישמיות
בעוד ארגוני הנשים ברחבי העולם שומרים על שתיקה הכוכבות הישראליות מהדהדות את זעקתן של נשים שעברו אונס בטבח 7 באוקטובר • כך נראתה דדון בבגד מיוחד שעוצב עבורה

Loading...

נטלי דדון בעצרת ענקית בברלין נגד האנטישמיות בעולם בבגד שעוצב על ידי ינקי ונטף

בחליפה עם כתמי דם: נטלי דדון צעדה בברלין במפגן נגד אנטישמיות

בעוד ארגוני הנשים ברחבי העולם שומרים על שתיקה הכוכבות הישראליות מהדהדות את זעקתן של נשים שעברו אונס בטבח 7 באוקטובר • כך נראתה דדון בבגד מיוחד שעוצב עבורה

ליהיא גלמן רם
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

על רקע שתיקתם של ארגוני הנשים ברחבי העולם על מקרי האונס שעברו נשים בטבח 7 באוקטובר יצאה היום (ראשון)נטלי דדוןלצעוד בברלין בצעדת ענק נגד אנטישמיות בעולם.

דדון בחרה ללבוש בגד עוצמתי השולח מסר לעולם: חליפה בצבע כחול ולבן עם הדפס של לוגו זק"א וכתמי דם וזאת כדי למחות נגד האלימות כלפי נשים וזכויות אדם שנרמסו באירועים המזעזעים של אותה השבת השחורה. את הבגד עיצבו זוג המעצבים ינקי ונטף ג'וליאן במיוחד עבור הצעדה.

נטלי דדון בצעדה בברלין / ללא

בין המשתתפים בעצרת נאמו ניצולי שואה, נציג של מוסלמים נוצרים, כומר ועוד רבים שצעדו לצד היהודים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...