טבע נאות בעיצוב אלון ליבנה. צילום: דודי חסון

מצווה לשמח: המותג שפועל בקו העימות מעניק זוג נעליים במתנה לכל כלה

בטבע נאות, שגם בימים אלו ממשיכה לייצר במפעל שממקום בקו העימות בקיבוץ נאות מרדכי בגליל העליון, החליטו להעניק לכלות של חודש נובמבר זוג נעליים מקולקציית נעלי הכלה בעיצוב אלון ליבנה במתנה • כל הפרטים

הידיעות המרגשות על חתונות שמתקיימות אף על פי ולמרות הכל, מרגשות ומצליחות לעלות חיוך לכולנו. מה שאמור היה להיות אירוע פרטי והערב המרגש ביותר בחיי זוגות צעירים, הפך להיות סמל לאומי שמפיח אופטימיות ותקווה.

בטבע נאות, שגם בימים אלו ממשיכה לייצר במפעל שממקום בקו העימות בקיבוץ נאות מרדכי בגליל העליון, החליטו להעניק לכלות מתנה: נעליים מקולקציית נעלי הכלה NAOT X ALON LIVNE, בעיצובו של אלון ליבנה.

טבע נאות בעיצוב אלון ליבנה / צילום: דודי חסון

קולקציית הנעליים בעיצוב של ליבנה כוללת חמישה דגמים והיא מתבטא באלמנטים קלאסיים עם פרטים מודרניים, בקולקציה שעשויה בעבודת יד מחומרים שכוללים עורות רכים בשילוב אלמנטים עדינים כמו פנינים וקריסטלים. 

טבע נאות בעיצוב אלון ליבנה / צילום: דודי חסון

ההטבה מוגבלת ל-200 יחידות, עד גמר המלאי. 

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...