"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חזקים מול האנטישמיות: מאז המלחמה הביקוש לתכשיטי מגן דוד מרקיע שחקים

ריצ'י שני, שמחזיקה קהל לקוחות נאמן ומוכר במיוחד, כמו גל גדות, נועה תשבי, איימי שומר ודברה מסינג • 40% מהרווחים היא תורמת לארגונים בארץ ומספרת כי מאז מתקפת הטרור הביקוש לתכשיטי יודאיקה עולה

,עודכן
0השמעה
צילום מסך אינסטגרם

בעוד יהודים ברחבי העולם מתמודדים עם אנטישמיות חסרת תקדים, נראה כי מאות נוהרים לקנות את הסמל הייחודי והעתיק, שרשרת עם תליון מגן דוד, על מנת להראות את גאוותם ואחדותם.

המכירות של תכשיטי מגן דוד זינקו מאז מתקפת הטרור ב-7 באוקטובר. כמה חנויות בלונדון ויצרניות תכשיטים באמריקה סיפרו לאתר "ג'ואיש ניוז" כי הביקוש בחלק מהמקרים גדל ביותר מ-400 אחוזים. הדברים מגיעים כאשר ברקע דיווחים על תקריות אנטישמיות המכוונות ליהודים ברחוב, בתחבורה הציבורית וגם באוניברסיטאות הולכים ומתרבים. את מגמת הביקוש לתכשיטי מגן דוד, אפשר לראות גם בארץ.

מעצבת התכשיטים המפורסמת מניו יורק,ריצ'י שני, שמחזיקה קהל לקוחות נאמן ומוכר במיוחד, כמו גל גדות, נועה תישבי, איימי שומר ודברה מסינג, אומרת כי הביקוש לקולקציית ה"מזל" שלה זינק פי שש.

View this post on Instagram

A post shared by Rachie Shnay (@rachieshnay)

"יותר מ-40 אחוז מההכנסות שלנו עוברות לתרומה לישראל", היא אמרה ל"ג'ואיש ניוז". "מאז ה-7 באוקטובר אנחנו תורמים יותר מ-40 אחוז מההכנסות לישראל, יותר מ-40 אלף דולר נתרמו לארגוני הצלה ומשפחות של קורבנות".

ריצ'י היא נכדתם של ארבע ניצולי שואה, שבטבעות היהלומים שלה מופיעות המילים "עם ישראל חי". "רציתי שיראו את הכיתוב. סבא וסבתא שלי הם ניצולי שואה. הנאצים לקחו מאיתנו את המגן דוד והפכו אותו למשהו שאנחנו צריכים לפחד ממנו. רציתי להפוך את המשמעות למשהו יפה ויוקרתי. משהו להתגאות בו.

View this post on Instagram

A post shared by Rachie Shnay (@rachieshnay)

"אחת הלקוחות אמרה לי שהיא מעולם לא ענדה מגן דוד, וברגע שהיא שמה את השרשת היא הרגישה שהיא יכולה לנשום".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר