"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
זוהרת מתמיד: שלומית מלכה מככבת בטופ חושף בטן
הדוגמנית הגיעה לביקור מניו יורק, ובחרה בלוק אביבי ויפה • ציפי רפאלי התעלמה מקוד הלבוש, אבל גנבה את ההצגה • והבת של גלית גוטמן בלוק מדויק • ביקורת אופנה
שלומית מלכה | צילום: רפי דלויה

זוהרת מתמיד: שלומית מלכה מככבת בטופ חושף בטן

הדוגמנית הגיעה לביקור מניו יורק, ובחרה בלוק אביבי ויפה • ציפי רפאלי התעלמה מקוד הלבוש, אבל גנבה את ההצגה • והבת של גלית גוטמן בלוק מדויק • ביקורת אופנה

אדווה גלעדי
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

מותג הבישום והאופנה קלואה קיים אירוע חגיגי לכבוד יום האישה הבינלאומי, בהנחייתה של דוגמנית העל בר רפאלי. הדוגמנית לבשה את שמלת הכלה הגנוזה שלה, ולאירוע הגיעו שלל מפורסמים ומפורסמות.

אנחנו בשוק: כשבר רפאלי לבשה את שמלת הכלה שלה להשקה

-

קוד הלבוש לאירוע היה לבן, ומי שלא ממש עמדו בו היו דווקא ציפי רפאלי שחגגה יום הולדת, ושחר חיון בת הזוג של און. ציפי בחרה בחליפת שני חלקים בצבע שחור. היא בחרה בחליפה מחויטת מצד אחד, אבל משוחררת ולא צמודה לגוף מהצד השני. מתחת לז'קט הפתוח בצבצה גופיית תחרה שחורה, ורפאלי הוסיפה תיק צד יוקרתי בצבע שחור עם רצועת שרשרת בזהב, ונעליים שחורות. רפאלי אמנם לא הקפידה על הדרס קוד, אבל הציגה לוק נקי ואלגנטי להפליא.

בר וציפי רפאלי, צילום: רפי דלויה

חיון בחרה בלוק קצת פחות פורמלי, והגיעה במכנסי ג'ינס ישרים ולא צמודים, עם קיפול שחושף את הצד הפנימי בקצה. היא הוסיפה ז'קט שחור מחויט עם צווארון מוגבה, שסגור בחלקו העליון, ובחלקו התחתון חושף את הבטן. היא הוסיפה תיק שחור ונעלי עקב צ'אנקיות בצבע שחור. התחברנו ללוק רק באופן חלקי. הז'קט יפה ואלגנטי ויושב עליה מצוין, אבל החיבור עם מכנסי הג'ינס והנעליים הגסות לא החמיא, והיה עדיף אם היא הייתה בוחרת במכנסי ג'ינס כהים יותר, ובנעלי עקב אלגנטיות.

שחר חיון, צילום: רפי דלויה

אורחת מיוחדת שהגיעה לאירוע היא הדוגמנית הישראלית שלומית מלכה, שקפצה לביקור מניו יורק. מלכה בחרה בלוק קליל ונקי, שמסמן את בוא האביב. היא בחרה במכנסי ג'ינס ישרות בצבע בהיר, ז'קט קרופ מחויט עם סגירה של כפתור בודד בצבע פודרה בהיר, שרשרת שענדה על צווארה וממנה יצאו שתי שרשראות דקות שבצבצו מתחת לז'קט, והגיעו עד למכנסיים, תיק באקט פרוותי בצבע לבן, ונעלי סניקרס בהירות עם נגיעה מנומרת. אהבנו מאוד את הלוק, שהחמיא למלכה, ואת הנגיעות הקטנות שעושות את כל הלוק.

שלומית מלכה, צילום: רפי דלויה

שלומית מלכה, צילום: רפי דלויה

מי שעוד הגיעו לחגוג היו האחיות לבית גוטמן-קורן - אמה ושירה. שירה בחרה בשמלה לבנה ארוכה, מעיל טרנץ' טרנדי בצבע בז', תיק יד יוקרתי בצבע ירוק ומשקפי שמש שחורות. אהבנו מאוד את הלוק, בלי הרבה פרטים, אבל אלגנטי ומתוחכם.

שירה גוטמן-קורן, צילום: רפי דלויה

אחותה אמה הגיעה לפי קוד הלבוש, ובחרה בחולצה לבנה פשוטה עם שרוולים ארוכים, ומכנסי ג'ינס בצבע שמנת עם סגירה א-סימטרית ותיק קטן בצבע אבן. יחד עם השיער שנאסף בקפידה מאחור, והאיפור הנקי, הלוק יצא חיוור ואנמי, ותוספת של ז'קט קרופ מעניין, אודם אדום או שרשרת, היו יכולים לתת את הטאץ' החסר.

אמה גוטמן-קורן, צילום: רפי דלויה

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...