"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
רגע לפני חשיפת השיר לאירוויזיון: נועה קירל בהפקה עוצרת נשימה
הזמרת הגיעה ליום צילומים שקט, רגע לפני חשיפת השיר לתחרות הבינלאומית • עם איפור נקי, שיער במראה רטוב והרבה עוצמה נשית, קירל הוכיחה שהיא אחת ויחידה • צפו

רגע לפני חשיפת השיר לאירוויזיון: נועה קירל בהפקה עוצרת נשימה

נועה קירל | צילום: סיימון אלמלם

הזמרת הגיעה ליום צילומים שקט, רגע לפני חשיפת השיר לתחרות הבינלאומית • עם איפור נקי, שיער במראה רטוב והרבה עוצמה נשית, קירל הוכיחה שהיא אחת ויחידה • צפו

מערכת היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

יום האישה הבינלאומי מצוין היום (רביעי), ומי הדמות הכי מעוררת השראה בתקופה האחרונה? כמובן שהזמרת הבינלאומית שלנו,נועה קירל, מקבלת את הטייטל בכבוד. עם עבודה קשה, התמקדות במטרה והישגים מדהימים, הזמרת הצעירה מתכוננת לרגע הגדול בחייה –תחרות האירוויזיון.

רגע לפני שהיא חושפת את השיר "יוניקורן", היא הגיעה ליום צילומים מיוחד ל-PUMA, בתור השגרירה המובילה של המותג, והצטלמה לקמפיין שכולו העצמה נשית, תחת הכותרתSHE MOVES US.

נועה קירל בצילומים ל-PUMA לפקטורי 54, צילום: סיימון אלמלם

היא התיישבה בסטודיו מול המצלמה של סיימון אלמלם, הארט דיירקטור של פקטורי 54. בתמונות, קירל נראית טבעית ונינוחה. עם ז'קט בומר ירוק שמזכיר לנו מיד את קבוצות הפוטבול האמריקניות, וחליפת ספורט שחורה בשני חלקים, שיער שאסוף לקוקס קטן ונשפך על גבה, בלי איפור נוצץ, ומציגה לנו מה היא עוצמה נשית אמיתית שמגיעה מבפנים. לגמרי גירל פאוור!

נועה קירל בצילומים ל-PUMA לפקטורי 54, צילום: סיימון אלמלם

נועה קירל בצילומים ל-PUMA לפקטורי 54, צילום: סיימון אלמלם

מערכת היום

מערכת "היום“ מפיקה ומעדכנת תכנים חדשותיים, מבזקים ופרשנויות לאורך כל שעות היממה. התוכן נערך בקפדנות, נבדק עובדתית ומוגש לציבור מתוך האמונה שהקוראים ראויים לעיתונות טובה יותר - אמינה, אובייקטיבית ועניינית.

Load more...