"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
עפנו עליה: רוסלנה רודינה בלוק הכי נכון לקיץ
הדוגמנית הגיעה להשקה בצבעוניות שאתן חייבות לאמץ • וגם: מועדון האימהות המוכרות בישראל הגיעו להשקה • מי התלבשה יפה יותר?
כואב לה. רוסלנה רודינה | צילום: קוקו

עפנו עליה: רוסלנה רודינה בלוק הכי נכון לקיץ

הדוגמנית הגיעה להשקה בצבעוניות שאתן חייבות לאמץ • וגם: מועדון האימהות המוכרות בישראל הגיעו להשקה • מי התלבשה יפה יותר?

יואב מאיר
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

השבוע התקיימו שתי השקות שפונות במיוחד להורים ולכאלה שבדרך. אנחנו כאן כדי לבדוק מי הגיע בסטייל, מי מבין בטרנדים, מי עושה שילובים מעניינים ומי פחות הצליח להרשים.

ירדן הראל. צילום: אור גפן

ירדן הראלהגיעה להשקה של חברת העגלות "בוגבו" בטוטאל לוק קיצי ומושלם. היא לבשה שמלת מיני ורודה מבריקה בגזרת מעטפת בעלת שרוולים ארוכים וצווארון, בשילוב עם סנדלי עקב בצבע כתום, ותיק צד קטן בצבע אבן. הכל מדויק: הגזרה, הצבעוניות, האורך והשילוב של כל הפריטים יחד. שאפו.

ליזה ביך. צילום: אור גפן

ליזה ביךההריונית היא מבחינתנו פאשניסטה אמיתית. היא לבשהטוטאל לוק לבן (מגה טרנד), שכולל חליפת שני חלקים, מכנסיים רחבים בגזרה גבוהה עם רקמה של פרחים קטנים בשילוב עם גופיית בטן בסגנון מחוך מאותו הבד, ז'קט שמונח על כתפיה, תיק צד קטן ועקבים עם פלטפורמה.

דנה זרמון. צילום: אור גפן

האמא הצעירהדנה זרמוןשולטת בטרנדים ויודעת בדיוק איך לאמץ אותם. היא הגיעה עם מכנסיים לבנים מחויטים רחבים בגזרה גבוהה בשילוב עם חולצת סטרפלס בעלת מחשוף וי בצבע אפור עם גוון סגלגל, תיק צד לבן ונעלי שפיץ כסופות שמוסיפות גלאם לטוטאל לוק.

טהוניה רובל. צילום: אור גפן

טהוניה רובלקצת כיבתה את השמחה הקיצית ואת חגיגת הצבע כשהיא הגיעה לאירוע בטוטאל לוק שחור. הפריטים כשלעצמם נראים מצוין ויושבים עליה בול, אך היינו שמחים לצבעוניות קצת יותר משמחת. היא לבשה מכנסיים קצרים מחויטים בשילוב וסט מאותו הבד (טרנד החליפות) וסנדלי עקב שחורים.

אלינה לוי. צילום: אור גפן

אלינה לויההריונית סיפקה לנו את אחד הצבעים החזקים העונה. היא הגיעה בשמלת שכבות עמוסת כיווצים בצבע כתום בוהק, בשילוב סנדלים לבנים עדינים ותיק קלאץ' קטן, צבעוניות קיצית מדויקת בדיוק כמו שאנחנו אוהבים.

ליאור סושרד. צילום: אור גפן

כוכב הערב,ליאור סושרד, הגיע להופיע בפני המוזמנים והתלבש בסטייל מבולגן לחלוטין. אנחנו מבינים את הצורך להגיע אלגנטי ולהקליל, אך השילוב לא עובד טוב. הוא לבש חלק עליון של חליפה שכולל חולצה לבנה מכופתרת, עניבה בצבע כחול נייבי, וסט תואם ומעליו ז'קט; סקיני ג'ינס אפור וסניקרס שנראות משומשות. חלק עליון אלגנטי, חלק תחתון אורבני - התנגשות קיצונית מדי.

לירן כוהנר. צילום: אור גפן

לירן כוהנרנראית מצוין בחליפה מבריקה בצבע ורוד עתיק, שכוללת חצאית מקסי מבד משי עם שסע וגופייה תואמת עם כפיתה קדמית. עד כאן הכל טוב, ואז הגיעו הנעליים הלא ברורות שנראות כבדות ומייצרות סילואט לא מחמיא לכף רגלה.

רוסלנה רודינה. צילום: אור גפן

רוסלנה רודינההגיעה עם בנה יאן לפרמיירה לסרט "המיניונים 2 - עלייתו של גרו" במתחם G CITY ראשון לציון, בטוטאל לוק קליל ומושלם. אנחנו התרשמנו מהצבעוניות, שכללה מכנסיים רחבים בגזרה גבוהה בצבע תכלת פסטל, גופייה ורודה, תיק צד כתום בוהק וסנדלים לבנים. עפנו על הלוק הזה!

מאיה בצלאל, צילום: אור גפן

מאיה בצלאלהגיעה בטוטאל לוק לבן וטרנדי שמאוד מחמיא לה, היא לבשה מכנסיים לבנים קצרים בשילוב עם טישרט לבנה, והפריט שמקפיץ – וסט לבן ארוך ומשוחרר. רק לא הבאנו את הכפכפים השחורים שמורידים את כל הלוק למטה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...