גנבה את ההצגה: בגיל 76 עם אנרגיות של בת 20, השחקנית הבריטית זוכת האוסקר, הטוני והאמי הלן מירן הצליחה לגרום לראשים להסתובב בסוף השבוע האחרון על השטיח האדום בפסטיבל קאן.
מירן, שרק לאחרונה זכתה לככב על שער מגזין האנשים היפים של פיפל, צעדה על השטיח האדום בפסטיבל היוקרתי כשלצידה השחקנית המוערכת לא פחות אנדי מקדואל. השתיים פיזרו חיוכים והפגינו אנרגיות גבוהות במיוחד, כשבשלב מסוים אף פצחו בריקוד, אך זה לא היה מה שגרם לכולם לדבר.
הלוק המלא, צילום: EPA
מירן בחרה להגיע לפרמיירת הסרט "Mother and Son" בשמלה ארוכה כסופה ונוצצת של דולצ'ה וגבאנה, אותה אבזרה בנעלי עקב שחורות ובזוג עגילי יהלום. מי שלרוב מציגה פריזורה כסופה, קצרה ומסודרת, בחרה הפעם בסגנון צעיר ומודרני, כשהציגה תוספת שיער של זנב סוס ארוך ומרשים. גם בגזרת האיפור, מירן בחרה הפעם בכזה בעל נוכחות בולטת שכלל אייליינר שחור חתולי מודגש ושפתיים בגוון ורוד.
הלוק הייחודי של מירן הצליח כאמור לגנוב את ההצגה, ומלבד הצלמים במקום שלא הפסיקו לתקתק במצלמותיהם, גם ברשת הגולשים חגגו כשהתגובות לבחירה האופנתית היו חלוקות. "היא מלכה", ",מדהימה", "איזה סטייל, לראות ולקנא", פרגנו רבים.
"אני מתה עליה בדרך כלל ואין ספק שהיא מלכה", כתבה גולשת, "אבל הפעם היא פספסה". "היא נראית קצת כמו מכשפה", כתב גולש נוסף. "מצטערת, אבל היא נראית כמו דמות משר הטבעות", סיכמה גולשת בציניות.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו