הזמרת ליידי גאגא חוזרת לשתף פעולה עם המעצב הישראלי האהוב עליה, אלון לבנה. כשבסוף השבוע האחרון היא לבשה בגד שלו מתוך הקולקציה האחרונה שהוצגה בשבוע האופנה האחרון בתל אביב.
הסטייליסט הצמוד של גאגא, ניקולה פורמיקטי ששיתף פעולה עם המעצב בעבר בהפקות שונות, פנה ללבנה כדי לקבל פריט מהקולקציה שלו עבור הזמרת, שבימים האחרונים הצטלמה לאלבום חדש. במפגש מעריצים חגיגי לאחר הצילומים ליידי גאגא הגיעה עם ז'קט מעיל ומכנס שורט מעור שחור שעיצב אלון ליבנה.
ליידי גאגא לובשת אלון ליבנה, יולי 2018 // צילום: יח"צ חו"ל
זו לא הפעם הראשונה שגאגא לובשת אלון לבנה. בחודש מאי האחרון הזמרת לבשה בגדים של לבנה בצבע אדום בוהק, שגם הם הוצגו בשבוע האופנה בתל אביב שהתקיים בדצמבר האחרון.
לדברי המקורבים למעצב, גאגא מכירה מעולה את עיצוביו של לבנה, מה שמביא אותה מידי פעם לחזור וללבוש אותם.
הרומן ממשיך. ליידי גאגא // צילום: יח"צ חו"ל
לבנה, שנמצאבשנתיים האחרונות על קו תל אביב ניו–יורק, קיבל את הפריצה הגדולה בעולם בפברואר 2013, לאחר שהציג בשבוע האופנה בניו יורק והדגמים עוררו התעניינות רבה.
זמן קצר לאחר מכן החלו לפנות אליו זמרות ואושיות אופנה כמו נעמי קמבל, ביונסה, קים קרדשיאן ועוד. בימים אלה לבנה נמצא בדרכו ארצה לפרויקט שעליו הוא חתום, וישהה בארץ בחודשיים הקרובים.
לידי גאגא לובשת אלון ליבנה, מאי 2018 // צילום: יח"צ חו"ל
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו