"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

עומר מילר: ״אין כמו להתמזמז לילדים על הראש״

השף תיעד עצמו מתנשק עם אשתו שירנקה מול הילדים בתאילנד • כשנשאל על ידי עוקב אם הדבר אינו משונה, ניצל את ההזדמנות להבהיר את גישתו להפגנת אינטימיות במשפחה

0השמעה
עומר מילר מתנשק עם אשתו עם הילדים ברקע ,
עומר מילר מתנשק עם אשתו עם הילדים ברקע

השף עומר מילר שוב מעורר דיון ער סביב גבולות החינוך וההורות. בסדרת סטוריז שהעלה מחופשתו בתאילנד, תיעד עצמו מתנשק בחום עם אשתו שירנקה ישירות מול ילדיהם, לצד הכיתוב הישיר והפרובוקטיבי: "אין כמו להתמזמז לילדים על הראש".

התיעוד עורר תגובות מיידיות בקרב עוקביו, ואחד מהם, שציין כי גדל בבית חרדי, שאל בפשטות: "לא מוזר לילדים לראות את אמא ואבא ככה מתנשקים?". השאלה הזו פתחה עבור מילר הזדמנות להציג את משנתו החינוכית בנוגע להפגנת חיבה.

התשובה של עומר מילר למגיב | צילום: אינסטגרם

מודל של אהבה ואינטימיות גלויה

מילר השיב בנחרצות כי ילדיו גדלים בבית שבו ההורים מתחבקים, מתנשקים ואומרים מילות אהבה מדי יום ביומו. "אמן וזה הבית שהם יזכרו לנצח", סיכם את גישתו, המקדשת הפגנת רגשות חשופה ונוכחת כמודל לחיקוי עבור ילדיו הקטנים.

אין זו הפעם הראשונה שמילר מעורר סערה סביב התנהלות אינטימית בבית. בעבר הצהיר כי הוא ורעייתו ימשיכו להסתובב בעירום ליד ילדיהם עד שהדבר יפריע להם, תוך שהוא טוען כי פתיחות טבעית זו מעניקה להם ביטחון אישי והבנה בפרטיות.

עומר מילר ושירנקה | צילום: צילום מסך

מנודיזם ביתי ועד חינוך חופשי בקופנגן

התפיסה המשפחתית הזו מתכתבת עם הרילוקיישן הזמני של המשפחה לקופנגן, הכולל מעבר מלא לחינוך ביתי. כפי ששיתף לאחרונה מתוך אמבט קרח, מילר רואה בשינויים חלק הכרחי מהתפתחות אישית, ומסרב להישאר כבול לדפוסי העבר המוכרים.

לצד הוויתור על מסעדות יוקרה וקמפיינים מסחריים שאינם תואמים את עקרונותיו, מילר ממשיך לאתגר את השיח הציבורי בישראל. המסר הנוכחי שלו מבהיר כי מבחינתו, חום גופני ואינטימיות הורית הם הבסיס היציב ביותר לגידול ילדים בריאים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר