"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מירי בוהדנה על בנה: "עשיתי לו קשירת צינור הזרע"

בסט הצילומים לסרט חדש, השחקנית והדוגמנית התייחסה בהומור לפופולריות הגוברת של בנה הבכור בקרב נשים מבוגרות: "הוא אומר לי '30 ומעלה'" • וגם: התנאי שהציבה בצילומים: "ברגע שיש איזשהו מגע מיני כלשהו - יש לי וטו"

| עודכן:
0השמעה
מירי בוהדנה לצד בנה, שמקבל פניות מבנות 30 ומעלה , אינסטגרם
מירי בוהדנה לצד בנה, שמקבל פניות מבנות 30 ומעלה | צילום: אינסטגרם

בראיון לתוכנית "ערב טוב עם גיא פינס" מתוך סט צילומי הסרט "בית ספר לחוקרים מתחילים", מירי בוהדנה חושפת את מאחורי הקלעים של דמות המאפיונרית שהיא מגלמת. השחקנית, שהצטלמה לצד השחקן אבי בנאי, שיתפה בקשיים ובגבולות הברורים שהציבה.

"בדמות הזו התאהבתי, אני מודה", סיפרה בוהדנה ותיארה כיצד הסגנון חלחל הביתה: "הבן שלי ביקש קורנפלקס, אמר לי 'אמא אני רעב, תביאי לי קורנפלקס'. עשיתי לו 'מה? מה אמרת? לך תיקח מהר תקבל איזה כיסא בראש'".

בהמשך התייחסה לקושי הפיזי עם הציפורניים הארוכות של הדמות: "אני לא יכולה לתפקד עם הציפורניים האלה, אני לא יכולה לסגור עגיל, לקשור שרוכים... אני ממש מרגישה נכה עם הדבר הזה. הכי הזוי שאני ממש מתנצלת בפני אנשים שרואים אותי".

מירי בוהדנה. חוזרת לקולנוע אחרי יותר מ-20 שנים |

מירי בוהדנה: "ברגע שיש איזשהו מגע מיני כלשהו - יש לי וטו"

מעבר לאתגרים הטכניים, בוהדנה הבהירה חד-משמעית: "ברגע שיש עירום, ברגע שיש איזשהו מגע מיני כלשהו - יש לי וטו. הילדים שלי אמרו לי 'אמא, זה לא יקרה', אז זה לא קורה".

השחקנית נזכרה בתפקידה בסרט "אסקימו לימון" משנת 2001 והסבירה: "גם בגלל בבו, גם בגלל הילדים וגם בגללי. אני לא הייתי רוצה לטלטל את בן בן נגיד, אם מישהו היה בא אומר לו 'בוא'נה, איזה אמא שווה יש לך'".

על בנה הבכור בן סיפרה בהומור: "בן ספורטאי, מתאמן בחדר כושר, בונה גוף. הוא אומר לי 'אמא, את לא יודעת כמה בנות מתחילות איתי'. אמרתי לו 'בנות?', אמר לי '30 ומעלה'. עשיתי לו קשירת צינור הזרע בלי שהוא ידע".

בבו קובו ומירי בוהדנה (ארכיון) | צילום: מאיר פרטוש

המהפך של בנה של מירי בוהדנה

השינוי הגופני של הבן הבכור אינו מקרי ומעורר עניין רב. לאחרונה נחשף המהפך של הבן של מירי בוהדנה לאחר שאימץ שגרת אימונים קפדנית והציג חזות שרירית ומפוסלת.

בן קובו בן ה-19, בנם של בוהדנה ואיש העסקים בבו קובו, עשה בעבר את צעדיו הראשונים בעולם הדוגמנות. הוא השתתף בקמפיין לצד בניהן של סנדי בר, מלי לוי ושלי גפני.

באותו מעמד סיפר קובו כי חדר הכושר כלל לא היה חלק משגרת חייו. מאז נכנס למשטר אימונים אינטנסיבי, בעוד אמו ממשיכה ללוות אותו בגאווה רבה.

בן קובו, שרירן מאי פעם | צילום: צילום מסך
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר