"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

גיא זוארץ סיים את המעבר: ״אני מאושר״

תהליך מעבר הדירה של אמו של מנחה הטלוויזיה הגיע הבוקר לסיומו • אחרי שבועות של חיפושי ריהוט, התלבטויות עיצוביות וחששות טבעיים מהשינוי בגיל מתקדם, הסלון החדש הורכב במלואו והביא עמו אנחת רווחה משפחתית

0השמעה
גיא זוארץ , קוקו
גיא זוארץ. צילום: קוקו

גיא זוארץשיתף היום את עוקביו בסיום פרויקט מעבר הדירה של אמו. המעבר, שלווה בלא מעט מורכבות מעשית וחששות המאפיינים שינוי מקום מגורים בגיל מבוגר, הגיע לקו הסיום עם פריקת הארגזים והגעת מערכת הישיבה החדשה לביתה.

זוארץ תיעד את התוצאה הסופית וסיפר על השיחה שהתנהלה ביניהם לאחר הלילה הראשון בסביבה המרוהטת: "הבוקר שאלתי אותה: 'נו אמא, איך הבית?'. והיא ענתה בפנים שלוות: 'מקסימום, באמת מקסים'. אז אני מאושר הבוקר".

הסטורי של גיא זוארץ,צילום: אינסטגרם

מסע הרכש: מבד טוויד ועד כורסת בוקלה

הדרך לתוצאה המוגמרת עברה במסע קניות ממושך, אותו תיעד זוארץ בהומור לאורך הדרך. בסדרת סרטונים מאולם התצוגה, הציגה האם בקיאות במונחי טקסטיל ועיצוב, תוך שהיא בוחנת בדי "טוויד" וכורסאות בריפוד "בוקלה".

"מאיפה היא מביאה לי את השמות האלה?", תהה זוארץ מול המצלמה כשניסה לפענח את סוגי הבדים, בזמן שאמו בדקה בקפידה את מרקם הספות ורמת הנוחות. כשהפציר בה להתכנס להחלטה לאחר שעה ארוכה של התלבטויות, השיבה לו בענייניות: "ההחלטות הן קשות קצת".

גיא זוארץ,צילום: אינסטגרם

פריקת הארגזים והשקט שאחרי הסערה

שלב המסירה וההרכבה בדירה לווה בהתרגשות לצד העומס האופייני לימי מעבר. בסרטונים מתוך הדירה נראו קרטוני האריזה והניילונים המגנים על הרהיטים החדשים, כאשר זוארץ מוודא עם אמו כי רמת הציפייה לקראת השלמת הסלון נענתה במלואה.

לדברי זוארץ, מאחורי התיעוד הקליל עמד תהליך מורכב עבור האם: "אמא אחרי הרבה לחצים וחרדה עברה דירה - לא פשוט בגילאים האלה". כעת, עם השלמת הריהוט והחזרה לשגרה יציבה, הסתיים המעבר באווירה רגועה ובשביעות רצון מלאה של שני הצדדים.

טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר