אמא גאה. אורנה ואמיר בנאי

אורנה בנאי לבנה אמיר: "אין לנו הרבה כסף"

השחקנית שיתפה את צופי התוכנית בכישרונות הרבים של בנה מחוץ לרחבה, והסבירה בחיוך למה היא תלויה בהצלחה הכלכלית שלו

[object Object]

פרק נוסף של "רוקדים עם כוכבים" שודר אמש (ראשון) בקשת 12, ובין שלל הביצועים והביקורות, נרשם גם רגע משפחתי מיוחד. הקומיקאית והשחקנית אורנה בנאי הגיעה לאולפן כדי לתמוך בבנה, אמיר בנאי, שמתחרה העונה. רגע לאחר שסיים את הריקוד שלו, פנה אליה מנחת התוכנית, לוסי איוב, כדי לשמוע את דעתה על הביצוע ועל המסע שעובר בנה בתחרות.

איוב פנתה לבנאי שישבה בקהל ושאלה לשלומה, וזו ענתה בכנות ובהומור האופייני לה: "אני לקחתי לתשומת ליבי את מה שחיים [פרשטיין] אמר לפני שבועיים, שתפקיד חיי זה להיות אמא של אמיר, אז אני מגיעה לפה כמה שיותר. זה קצת כמו חוג בשבילי, כי לא הייתי בחוג ריקוד".

קשת 12

"אמיר הוא כזה, מה שידו נוגעת הוא טוב"

בנאי המשיכה והרעיפה מחמאות על בנה, תוך שהיא חושפת כישרונות לא צפויים שלו. "אני מסכימה שהוא הכי מוכשר במשפחת בנאי", הצהירה בגאווה. "אתם לא יודעים, אבל הוא גם שיננית. הוא עושה המון דברים. מה שידו נוגעת, הוא טוב".

כדי להמחיש את דבריה, בנאי שיתפה את הצופים בהיסטוריית התחביבים של אמיר. "אבא שלי אמר את זה גם על אביתר, שבאמת יש אנשים שהם מוכשרים בהכל, אמיר הוא כזה. אמיר, כשהוא נהנה ממשהו, אז הוא הולך איתו עד הסוף".

היא פירטה את המסלול המגוון שעבר אמיר: "זה התחיל בילדות עם כדורגל, ואז עבר לתיפוף, ואז עבר לגיטרה, ואז עבר לפסנתר, ואז באמת עבר, הוא גם, שוק ההון פתאום, כל מיני דברים". את דבריה חתמה בנאי בפנייה ישירה ומשעשעת לבנה: "שאני בונה עליך, מאמי, אין לנו הרבה כסף", לקול צחוקם של הקהל והשופטים.

אורנה ואמיר בנאי, צילום: רפי דלויה
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...