כריסטיאנו רונאלדו . צילום: AFP

רונאלדו בישראל? בת זוגו מעוררת סערה

האם משפחת רונאלדו בדרך להפתעה כחול־לבן? כנראה שעדיין אין תשובה - אבל פוסט אחד של ג׳ורג׳ינה רודריגז הצליח לעורר לא מעט סערה

בת הזוג של כריסטיאנו רונאלדו ואם ילדיו, ג׳ורג׳ינה רודריגז, העלתה תמונת נוף מהחופשה המשפחתית שלה באי מיורקה שבספרד, ובחרה להוסיף כיתוב בעברית: "בריאה" 🇮🇱 - מה שגרם לעוקבים רבים להרים גבה.

בתגובות חלק מהגולשים תהו: "למה בעברית?", "היית כותבת במקום פלסטין וזהו". ואחרים אפילו זרקו את השאלה: "רונאלדו בישראל?"

בנוסף, בין התגובות הופיעו גם תכנים פוליטיים ומדבקות הקשורות לסכסוך הישראלי־פלסטיני - מה שהפך את הפוסט לוויראלי עוד יותר.

הפוסט שעורר סערה, צילום: טיקטוק

כזכור, החופשה המשפחתית של הכוכב הפורטוגלי כבר עוררה עניין בימים האחרונים, אחרי שרונאלדו שיתף תמונת ילדות מהחוף לצד בנו כריסטיאנו ג׳וניור - פוסט שזכה למיליוני תגובות ושיתופים.

אז האם מדובר ברמז לביקור בישראל, או פשוט בבחירה אקראית של שפה? כרגע אין שום אישור לביקור של רונאלדו בארץ - אבל הרשת כבר התחילה לחגוג.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...