"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
לירז צ'רכי ותום אבני שוב ביחד
בני הזוג שהודיעו על פרידה לפני קצת פחות מחודשיים נראו בהרכב מלא עם הבנות, והסיבה מתוקה ומשפחתית במיוחד
תום אבני ולירז צ'רכי. צילום: אור גפן

לירז צ'רכי ותום אבני שוב ביחד

בני הזוג שהודיעו על פרידה לפני קצת פחות מחודשיים נראו בהרכב מלא עם הבנות, והסיבה מתוקה ומשפחתית במיוחד

מערכת לייף סטייל היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

קצת לפני פחות מחודשיים הכריזו לירז צ'רכי ותום אבני כי הם נפרדים לאחר 16 שנות זוגיות, אך נראה כי הפרידה אכן נערכה ברוח טובה ואתמול (שבת) נצפו השניים בהרכב משפחתי מלא יחד עם בנותיהם ג'ון ונור בפרימיירה של סרט האנימציה "יאן ודב הפנדה".

האירוע התקיים בפלאנט בקניון עזריאלי אילון ברמת גן, והמשפחה נראתה מחויכת ומאוחדת לאורך השטיח האדום.

בהרכב מלא. תום אבני, לירז צ'רכי והבנות, צילום: אור גפן

למרות פרידתם, צ'רכי ואבני המשיכו להפגין שיתוף פעולה חם כשהתייצבו לתמוך בפרויקט החדש, סרט שבו צ'רכי ובתה ג'ון מדבבות יחד לראשונה.

אור גפן

עבור השתיים זהו ציון דרך מקצועי ואישי, והנוכחות של אבני והילדה נור השלימה תמונה משפחתית מרגשת.

לירז צ'רכי והבת ג'ון מציינות פרויקט ראשון משותף,

"אנחנו משתנים כל הזמן ומשנים צורה"

כזכור, בתחילת חודש אוקטובר שיתפה צ'רכי כי היא ואבני נפרדים. "חשבתי הרבה איך לספר לכם והנה מגיע מכתב אהבה למשפחה המרגשת שלי לאנשים היקרים לי בעולם תום ג'ון ונור. אנחנו באמת משפחה חמודה אבל הרבה דברים השתנו, אנחנו משתנים כל הזמן ומשנים צורה. החיים מפתיעים ומה שנראה רע יכול להפוך גם לטוב. והאהבה...תמיד תשאר. אני מלאת תודה על 16 שנים יפות ומלמדות. תום ואני יוצאים לדרך חדשה בנפרד. רק בטוב ובהחלטה שצריך לשחרר גם כשאוהבים. אחרי הכל אנחנו זמניים פה וצריכים לחיות כל יום במלואו ממקום שלם והכי חשוב ומנחם".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...