"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
משבר, חובות ובגידה? המלחמה הסמויה בין סלינה גומז לאמא שלה
מנדי טייפ נאלצה למשכן את הבית שלה כדי לממן משכורות לעובדים לאחר שחברת הסטרט-אפ שהקימו האם והבת נקלעה לקשיים כלכליים • בינתיים, גומז שנכנסה לרשימת המיליארדרים, מעדיפה לשמור על שקט
סלינה גומז . צילום: REUTERS/Danny Moloshok

משבר, חובות ובגידה? המלחמה הסמויה בין סלינה גומז לאמא שלה

מנדי טייפ נאלצה למשכן את הבית שלה כדי לממן משכורות לעובדים לאחר שחברת הסטרט-אפ שהקימו האם והבת נקלעה לקשיים כלכליים • בינתיים, גומז שנכנסה לרשימת המיליארדרים, מעדיפה לשמור על שקט

מערכת היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

משבר כלכלי מטלטל בעסק המשפחתי:מנדי טיפי, אמה של הזמרת והשחקניתסלינה גומז, נקלעה למשבר כלכלי חמור ונאלצה לקחת הלוואה כנגד ביתה הפרטי כדי לשלם לעובדי חברת הסטארט-אפ לבריאות הנפש "וונדרמיינד" (Wondermind), כך דווח אתמול (ראשון) במגזין "פורבס".

טיפי, המשמשת כמנכ"לית החברה, גילתה במרץ האחרון כי אין די כספים בקופת החברה כדי לשלם את משכורותיהם של כ-15 עובדים, לא כולל ספקים ופרילנסרים שעובדים עם החברה באופן קבוע.

חובות מצטברים וספקים ממתינים

לפי הדיווח ב"פורבס", המשבר הכספי עמוק יותר ממה שנראה בתחילה. העובדים קיבלו עד כה רק אחת משתי המשכורות שהולנו, פרילנסרים וספקים עדיין ממתינים לתשלומים המסתכמים ב"מאות אלפי דולרים וישנו גם חוב של כ-60,000 דולר נוסף לחברת יחסי ציבור שעבדה עם הסטארט-אפ.

דובר מטעם "וונדרמיינד" מסר ל"פורבס" כי החברה "תיקנה" את הבעיה וכי שאר התשלומים החסרים יועברו היום.

סלינה גומז / צילום: AP

ההודעה הדרמטית

המשבר התעצם בחודש מרץ האחרון, כאשר טיפי נאלצה לשלוח הודעת דוא"ל לעובדים שחשפה את חומרת המצב. באימייל שהגיע לידי "פורבס", הודיעה טיפי לצוות כי חברת הבריאות מסיימת את הטבות הביטוח הרפואי לעובדים.

"כמו סטארט-אפים רבים, וונדרמיינד עוברת את כאבי הגדילה שלה", הצהירה החברה בתגובה רשמית. "בימים הקרובים נעבור לפרק חדש ונמשיך את עבודתנו החשובה בתחום הכושר המנטלי, העוזרת למאות אלפי אנשים".

אולם מקורות בחברה טוענים כי הבעיות החלו כבר בינואר 2023, כאשר טיפי (49) מונתה למנכ"לית יחידה. למרות שטיפי ניהלה במשך שנים את קריירת הקולנוע והטלוויזיה של בתה המפורסמת, העובדים טוענים כי היא חסרה את הניסיון והתובנות הנדרשות להצלחת הסטארט-אפ.

שמועות על בגידה. סלינה גומז ובני בלנקו / צילום: AP

גורמים בחברה חשפו כי טיפי דחתה עסקאות מותג בשווי מיליוני דולרים, כולל הצעה משמעותית מ-Airbnb, רק משום שהחברות רצו שסלינה גומז (32) תהיה מעורבת.

טענות אלו הוכחשו בתוקף על ידי אמה רייט, ראש הצוות של "וונדרמיינד", שכינתה אותן "מטעות באופן מטורף וגס". רייט הגנה על סגנון הניהול של טיפי ואמרה: "היא מובילה בחן טהור ומתמקדת אך ורק בשמירה על פרנסת העובדים ובהמשך צמיחת החברה".

הפער המטריד: מיליארדים בחשבון הבת, חובות בחברה

המצב הנוכחי יוצר ניגוד בולט בין מצבה הכלכלי של סלינה גומז לבין המשבר בחברה המשותפת שלה ושל אמא שלה.

"וונדרמיינד" נוסדה ב-2021 וגייסה 5 מיליון דולר בלבד בשנה שלאחר מכן. סלינה גומז הפכה למיליארדרית בספטמבר 2024, עם הון מוערך של 1.3 מיליארד דולר, כאשר כ-80% מעושרה של גומז מגיע ממותג האיפור "Rare Beauty" שהקימה ב-2019. שאר הונה מגיע מקריירת המשחק והשירה, השקעות נדל"ן ושיתופי פעולה מסחריים.

בימים אלה, כוכבת "רק רוצחים בבניין" עסוקה בקריירה המשגשגת שלה ובמערכת היחסים עם ארוסה בני בלאנקו והשמועה המטרידה כי ארוסה בגד בה עם חברה וטובה וכוכבת "אונליפאנס" תרזה מארי. השמועות החלו כשגומז הורידה לאחרונה עוקב מחברתה תרזה - ובלנקו נרשם לחשבון ה"אונליפאנס" שלה. בינתיים אנחנו נחכה לראות האם תתערב במשבר הכלכלי בעסק המשפחתי ותציל את המיזם שעוסק בנושא הקרוב ללבה - בריאות הנפש.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...