"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

היורש: אנג'לינה ג'ולי והבן בתמונה נדירה

נוקס בן ה-16 הציג דמיון ושילוב יוצא דופן בין אביו, בראד פיט, לאמו • הפעם האחרונה שנראה הייתה לפני שלוש שנים

,עודכן
0השמעה
אנג'לינה וג'ולי ונוקס. צילום: EPA

בהופעה פומבית נדירה, כבש אמש (ראשון) יורש העצר הצעיר ביותר לבית ג'ולי פיט את השטיח האדום, כשצעד שלוב זרוע עם אמו זוכת האוסקר אנג'לינה בטקס ה-Governors Awards (אירוע יוקרתי שמארגנת מדי שנה האקדמיה האמריקנית לקולנוע, הידועה גם כגוף שמחלק את פרסי האוסקר). בטקס זה מוענקים פרסי כבוד מיוחדים לאישים שהשפיעו באופן יוצא דופן על תעשיית הקולנוע, בין אם בזכות תרומה אמנותית יוצאת דופן, הישגים מרשימים לאורך הקריירה או שירות משמעותי לתחום.

נוקס בן ה-16, 50% מצמד התאומים של אנג'לינה ובעלה לשעבר בראד פיט (החולקים מלבדו גם את התאומה שלו ויויאן ואת מדוקס, פקס, זהרה ושיילו) תועד לראשונה מזה שלוש שנים בהופעה פומבית, כאשר הפעם האחרונה שנראה הייתה בשנת 2021 בפרמיירת הסרט "נצחיים" בה כיכבה אמו, אז ליוו אותה כל ילדיה למעט פקס שנעדר מהאירוע.

דומים. אנג'לינה ג'ולי ונוקס,צילום: AP

נוקס הציג תספורת גלאח קצוצה שחשפה את תווי פניו שהציגו שילוב מושלם של הגנים של הוריו, טוקסידו חגיגי וחיוך גדול, כלשצידו אמו זוכת האוסקר בת ה-48 בשמלת ערב נוצצת בגווני זהב וכסף, עגילי יהלום גדולים ושרשרת תואמת.

השניים חלקו את אבק הכוכבים באירוע הנוצץ שאורגן על ידי האקדמיה לקולנוע עם שורת כוכבים הוליוודיים רבים, ביניהם פמלה אנדרסון, דמי מור, ניקול קידמן ואליזבת אולסן, והוקדש השנה לקווינסי ג'ונס המנוח, מפיקי ג'יימס בונד ברברה ברוקולי ומייקל ג. וילסון, הבמאי ריצ'רד קרטיס ומנהלת הליהוק ג'ולייט טיילור.

יותר דומה לאימא או לאבא? אנג'לינה ג'ולי ונוקס / צילום: AP

למרות ואולי בגלל הפרופיל התקשורתי הגבוה של שני הוריהם ומאבק הגירושים הטעון ביניהם שמעמיד אותם באמצע והוביל במהלך השנים למערכת יחסים מורכבת מאוד עם אביהם, ג'ולי סיפרה בראיונות עבר כי חרף פרסומם והעניין הרב בהם, ילדיה מעדיפים להישאר עד כמה שניתן מחוץ לאור הזרקורים.

"הם ביישנים במיוחד ומאוד פרטיים", אמרה השחקנית זוכת האוסקר המקדמת בימים אלה את הסרט המדובר בכיכובה "מריה" לאתר אי ניוז באוקטובר, "והם רוצים להישאר פרטיים".

עם זאת, זה לא אומר שהילדים שלה אינם מעוניינים למצוא את דרכם בתעשיית הבידור. למעשה, שניים מהם, כך חשפה, עזרו לבמאי פבלו לריין בעבודה על הסט של "מריה".

"מד ופקס עבדו על הסרט הזה כעוזרי בימוי", סיפרה לאתר הוליווד ריפורטר באוגוסט. "הם עשו זאת כמה פעמים ואני חושבת שזה טוב עבורם. פקס נוטה לצלם סטילס והוא זוכה להכרה בזכות כישרונו". אחותו התאומה של נוקס, ויויאן, שימשה כעוזרת מפיקה ב-Outsiders ("נערי הכרך") המחזמר זוכה הפרסים שג'ולי הפיקה בברודוויי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר