"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

גרייסלנד מעוקלת ועומדת למכירה פומבית: הקרב המשפטי במשפחתו של אלביס פרסלי עולה שלב

קיו, בתה של ליסה מארי פרסלי המנוחה, זועמת על ההחלטה למכור את האחוזה האייקונית לזר מוחלט • "היא בטראומה", אומרים מקורבים לנכדה

,עודכן
0השמעה
אלביס פרסלי. צילום: אי.פי

עכשיואלביס פרסליבאמת עוזב את הבניין:גרייסלנד, אחוזתו האייקונית של מלך הרוקנ'רול, עומדת למכירה פומבית של מקרקעין מעוקל ביום חמישי הקרוב, בצעד שהביא את נכדתו ריילי קיאו לפתוח בקרב משפטי על המהלך שבחרה לכנות כ"הונאה", כך מדווחים האתרים מעבר לים.

לפי דיווחי אתר החדשות WREG בממפיס, התראה על דבר המכירה הקרובה של חלקת הנדל"ן המפורסמת הוצאה מטעם בית המשפט המחוזי במחוז שלבי בה נכתב כי האחוזה והנכסים הסובבים אותה יוצעו במכירה פומבית לקונה שיציע את המחיר הגבוה ביותר ביום חמישי הקרוב ה-23 במאי.

בנג'מין קיאו, ליסה מארי פרסלי, פריסילה פרסלי וריילי קיאו (ארכיון),צילום: AFP

קיאו (34) נכדתו של פרסלי ובתה שלליסה מארי פרסלי המנוחהשמאז פטירת אמה ולאחר קרב משפטי מול סבתה פריסילה משמשת כבעלים הבלעדיים של האחוזה, זועמת באופן לא מפתיע על ההחלטה והגישה תביעה נגד המהלך אותו היא מכנה "מעשה הונאה" כשעורך דינה הצליח להשיג ביום שני האחרון צו מניעה זמני.

"היא בטראומה מהתפתחות העניינים ומעולם לא חשבה כי פיסת נדל"ן היסטורית תוכל למצוא את עצמה כמועמדת להעברה לידיים של זר מוחלט", סיפר מקור לאתר הפוסט.

שורשיה של הדרמה, כך דווח באתר, בשטר נאמנות עליו חתמה אמה של קיאו, ליסה, בשנת 2018 על הלוואה בסך 3.8 מיליון דולר כשאחוזת גרייסלנד משמשת כערובה.

View this post on Instagram

A post shared by Elvis Presley's Graceland (@visitgraceland)

לפי הדיווחים, ההלוואה נחתמה מול חברה מקומית במיזורי בשם Naussany Investments and Private Lending הטוענת כעת כי ליסה מארי, שכאמור נפטרה בשנה שעברה, לא עמדה בהתחייבותה וכשלה בתשלומי ההלוואה.

קיאו מצידה טוענת בתביעה שהגישה ב-15 במאי לבית המשפט במחוז שלבי כי לא היו הדברים מעולם וכי אמה מעולם לא לוותה כסף מהחברה. "המסמכים האלה מזויפים", נטען בין היתר בכתב התביעה בו נכתב גם כי החתימות של ליסה מארי על המסמכים זויפו וכי החברה המדוברת כלל אינה חוקית. עוד נטען כי הנוטריון המופיע במסמכים מכחיש כי נתן תוקף לחתימותיה של ליסה מארי ואף הצהיר כי מעולם לא נפגשו.

אלביס פרסלי,צילום: רויטרס

אחוזת גרייסלנד נקנתה על ידי אלביס בשנת 1957 תמורת סכום של 102,500 דולרים. אחרי מותו של אביה בשנת 1977, ליסה מארי ירשה את האחוזה שהפכה במהלך השנים למקדש עבור מעריציו של מלך הרוקנ'רול המנוח, וזה נפתח לציבור כמוזיאון בשנת 1982. לאחר מותה של ליסה מארי בשנת 2023, קיו הפכה ליורשת האחוזה.

עשרה חודשים לאחר מותה של ליסה מארי, בית המשפט אישר את היותה של קיו היורשת הבלעדית של האחוזה, זאת כאמור לאחר קרב משפטי מול סבתה פריסלה שערערה על חוקיות הצוואה של ביתה לאחר שזו הסירה אותה ואת מנהלה לשעבר מתפקידם כמנהלי הנכסים והעיזבון של אביה המנוח והעבירה את השליטה בנכסים לקיו. מחר (רביעי) יתקיים דיון נוסף בהמשך לצו המניעה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר