"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"זה שעכשיו אני לא בהיריון זה ממש מחדל"

לרגל השקת הסרט החדש "סיפור הברווזים", הגיעו סלבס ומובילי דעת קהל יחד עם ילדיהם • בין האורחים שנהנו בצפייה בסרט: סתיו קצין, ליהיא גרינר, מיכל הקטנה, אבי נוסבאום, הדר לוי ועוד

,עודכן
0השמעה
"לא הבנתי מה היא רוצה ממני". מיכל הקטנה והילדים. צילום: אסף לב

בצהרי שישי האחרון התייצבו בקניון עופר הגדול בפתח תקווה, סלבס, מובילי דעת קהל וכוכבי רשת עם ילדיהם, לרגל הקרנת הבכורה של הסרט המדובר "סיפור הברווזים", מהיוצרים של "המיניונים" ו-"האחים סופר מאריו" בקולנוע הוט סינמה, בגרסה המקורית והמדובבת בה רשף לוי בתפקיד האב-ברווז החרדתי.

ליהיא גרינר וסתיו קצין,
מיכל הקטנה עם ארבעת ילדיה,צילום: אסף לב

בין הסלבס שהגיעו לצפות ניתן למצוא אתמיכל הקטנה, שהגיעה עם ארבעת ילדיה הקטנים: ריף, ריי, אלי ונאיה, שסיפרה שהדבר שהיא הכי נהנית ממנו זה להיות אמא. "אלה הרגעים שאני הכי נהנית מהם. זה שעכשיו אני לא בהיריון זה ממש מחדל".

סתיו קצין, כוכבת האח הגדול הגיעה עם שני ילדיה ליאם בן ה-7 ויהלי בת ה-5, וחשפה שתטוס בקרוב עם חברותיה הטובות לאי ביוון כדי לחגוג מסיבת רווקות לחברתה הטובה ביותר.

סתיו קצין עם הילדים ליאם ויהלי,צילום: אסף לב

כמו כן, הגיעוליהיא גרינרעם בעלה יוסי צבר ושלושת הילדים. גרינר חשפה כי קיבלה הצעה מטעם משרד התיירות של פולין, במסגרתו תטוס לחמישה ימים לקדם את התיירות במדינה. בנוסף, היא סיפרה שעל הדרך תשלב גם טיול שורשים מכיוון שאביה נולד שם. שנשאלה על היריון נוסף אמרה שהיא החלה לעסוק כמדריכת תינוקות ולכן, אין לה "צורך בתינוק משלה".

אבי נוסבאום הגיע עם רעייתו לירן ושלושת הילדים. הקומיקאית הדר לוי הגיעה עם ילדיה וחברתה השחקנית טלי שרון שהגיעה גם עם הילדים, כוכבי "פקין אקספרס" ועוד.

ליהיא גרינר עם בעלה יוסי צבר ושלושת הילדים,צילום: אסף לב
אבי נוסבאום והבן הקטן,
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר