רגע לפני החתונה המדוברת שתתקיים בעוד שלושה שבועות הגיעה הבוקר (ראשון) כוכבת "האח הגדול" ההיריונית שי עופרי לקוסמטיקאית טניה אוהב שלום כדי ליהנות מטיפול פנים מפנק.
"זה טירוף, יש מלא הכנות, בהיריון זה לא קל", סיפרה עופרי. "אני נוהגת לקחת את המצב טוב. אנחנו עושים חתונה ואני רוצה שהיא תהיה הכי משמחת בשביל כולם, שיהיה כיף ובעזרת השם עד החתונה שכל החטופים יחזרו. החתונה קרובה ויש מלא דברים על הראש. את השמלות אני עושה שבועיים לפני כי אני מתנפחת מיום ליום".
כזכור, רק לאחרונה התנהל ריב מתוקשר בין בעלה לעתיד, שניר בורגיל, לבין אחותו, ספיר בורגיל, וספק אם האחרונה, שבעצמה מאורסת לאברם אקלום מהתוכנית, תגיע אל החתונה. עופרי לא נתנה תשובה חד משמעית.
"אני בטוחה שגם כולכם יודעים, עם רובם אנחנו פחות בקשר, אבל יש כאלו שכן בקשר. תהיה נוכחות", אמרה ולא הוסיפה.
על האימהות בגיל צעיר היא אומרת "יש לי חברות שהן אימהות, יש לי חברות שהולכות להיות אימהות, ויש לי את אימא שלי ואת החמה שלי שאין יותר טוב מזה. לאט לאט. אי אפשר להיות אימא מושלמת, לומדים בין לבין. אני מטורפת על כל הראש, אני אהיה דאגנית מדי, אני אהיה חייבת לדעת הכול. מגוננת זה השם השני שלי".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

