לזה היא לא ציפתה: הבן של הזמרת בהפתעה הכי מתוקה שיש

דנה לפידות חגגה מופע השקה ומי שעלה לבמה ברגע הכי מרגש היה בנה, רוי • "הבנתי שזו ההופעה הכי חשובה בחיי"

דנה לפידות והבן רוי. צילום: אור גפן

"חיבוק של אימא": הזמרת והיוצרת דנה לפידות חגגה אתמול בערב במופע השקה חגיגי בגריי יהוד. בעלה יוסי ברנס הפתיע אותה עם זר פרחים על הבמה, אבל מה שבאמת ריגש את הזמרת היה בנה, רוי, שהגיעה להופעה של אימא שלו בפעם הראשונה ועל לבמה בשיר "חיבוק של אימא".

"כשאני עומדת על הבמה כאן בגריי ביהוד אני כל פעם מתרגשת מחדש כאילו זו ההופעה הראשונה שלי", שיתפה דנה את הצופים. "הרגע שבו הבן שלי הבכור רוי הגיע הבנתי שזו ההופעה הכי חשובה בחיי".

דנה לפידות ובעלה, צילום: אור גפן
שיר צרפתי, צילום: אור גפן

לפידות הזמינה את הדיירת לשעבר של בית "האח הגדול" לעלות לבמה ולשיר איתה את השיר "ברצלונה". עוד הגיעו למופע, לארה מטודי, יאיר כמכאג'י, דרור רוקנשטיין, כריסטינה סים, משה קוגמן, מריאנה דייץ, משה שמש, ציפי מור ועוד.

לארה מטודי ויאיר כמכאג'י // צילום: אור גפן

בימים אלה עובדת לפידות על התפקיד הראשון שלה בתיאטרון במחזמר "הפרח בגני" וגם על אלבום שלישי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר