העונה הטעונה של "האח הגדול" מגיעה בימים אלה לישורת האחרונה שלה, ונראה שככל שמתקרב מועד הגמר הגדול של תוכנית המציאות, השפה הבוטה והשיח האלים תופסים יותר ויותר תאוצה ברשתות החברתיות.
היום (שני) סיגל בורגיל, אמם של הדיירים שניר וספיר שיתפה פוסט קשה במיוחד שנכתב עליה ועל ידיה באחת מהקבוצות בפייסבוק העוסקת בתכני הריאליטי.
"יש לבורגלים פרצופים של רוצחים סדרתיים מסוכנים. עובדתית, לכל החמולה. ראיתם, שמעתם את האימא, ראשת השבט, הבורגילית הבזויה, עם דיבור של נרקומנית, היסטרית שצריכה עכשיו את הסף ופרצוף של רוצחת המונים. איכסה. זה מה שאחונה הגדול מצא להכניס לתוכנית מכל המועמדים בארץ? השם ישמור. רק בחסדי הפרוטקשן הם נמצאים שם כנראה. כי האחים בורגיל לא נכנסו ללבבות בשיט, עובדתית", נכתב בפוסט המשתלח.
הדברים הקשים שנכתבו על ילדיה ועליה עצמה, גררו תגובה מצד סיגל בורגיל, שכתבה בחשבונה באינסטגרם בסטורי שהעלתה על רק צילום מסך של הפוסט: "חייבת לשתף. כמה רוע יש בחוץ, וכמה אנשים מרשים לעצמם לנבל ולטנף כאילו אני חברה שלה. מזעזע שאין לתאר. מוזמנים לקרוא", הפנתה את הגולשים לטקסט התוקפני. "העיקר לקרוא לנו מסוכנים?", חתמה בשאלה רטורית.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו