"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ככה עוד לא ראיתן אותן: יוצאות "חתונמי" בהכנות לקראת הלידה

שרונה מרלין ושירי קופפרבג, שבישרו על היריונן בחודש שעבר, נפגשו אתמול ובדקו עגלות תינוקות • גם לוסי איוב שנמצאת בחודשי היריון מתקדמים נראתה מרוגשת

,עודכן
0השמעה
שרונה מרלין ושירי קופפרבג. צילום: אור גפן

שרונה מרליןושירי קופפרבג, שתי משתתפות לשעבר בריאליטי "חתונה ממבט ראשון" אומנם לא יצאו עם זוגיות מהתוכניות, אבל החיים מזמנים לכולם הפתעות.

השתיים, שבישרו על הריונן בחודש שעבר, הגיעו אתמול (רביעי) להרצליה להשקה חגיגת של עגלה חדשה מבית בוגבו.

השתיים נראו נהדר. שרונה מרילין בשמלת תחרה ארוכה בצבע לבן ושירי קופפרבג בחצאית שחורה עם גופיית תחרה ומעליה עליונית קלילה. הן פיזרו חיוכים לכל עבר ונראו מרוגשות במיוחד.

שרונה מרלין ושירי קופפרבג // צילום: אור גפן

מרלין ובן הזוג יניב לקונישוק, בישרו על ההיריון המיוחל והמשמח בחודש שעבר, וזאת לאחר שבדצמבר בשנה שעברה, מרלין שיתפה בפוסט חשוף ומדמם כי עברה הפלה בחודש השלישי להיריונה. כעת כאמור מגיע "ילד הקשת" שלה ושל לקונישוק.

קופפרברג מוכרת בעיקר בשל השידוך שלה ללירן לוי בתוכנית, כשיצאו מהריאליטי כאחד השידוכים המוצלחים, אך נפרדו כעבור שנה. גם היא הודיעה על היריונה בחודש שעבר.

בר זומר // צילום: אור גפן,

עמית פרקש // צילום: אור גפן

לוסי איוב ומעיין אדם,צילום: אור גפן

עוד ניצפו באירוע כמה מפורסמות היריוניות במיוחד: בר זומר, עמית פרקש ולוסי איוב. בין הנוכחים היה אפשר למצוא כמה הורים יותר ותיקים, ביניהם דנה זרמון, מעיין אדם ואלינה לוי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר