"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אייל ברקוביץ' על בנו שמתקרב לדת: ''לא עושה לי את זה''

בשיחה פתוחה בפודקאסט, שיתף כוכב העבר ומגיש הטלוויזיה את תחושותיו לגבי ההתקרבות של בנו לדת, חשף איך עבדו עליו בגיל 13 כדי שיניח תפילין, והסביר למה למרות שהוא מכבד מסורת - הוא סולד ממה שקרה לדת בישראל

|עודכן:
0השמעה
אייל ברקוביץ'. מתקפה חריגה , צילום מסך
אייל ברקוביץ על ההתחזקות של בנו, ''לא עושה לי את זה''| צילום: צילום מסך

"אני התחזקתי לאחרונה", כך פתח בנו של אייל ברקוביץ' את הווידוי המפתיע שלו בפודקאסט המשותף שבו ישבו. כשהבן המשיך וסיפר שהוא מתחיל לכבד יותר את המסורת ואפילו ערך קידוש לבדו בבית עם "שתי מיני חלה ויין קטן", האב המופתע לא נשאר חייב והגיב בעקיצה אופיינית: "תיזהר שאני לא אחזק לך את הראש".

בהמשך, ברקוביץ' האב התייחס לרקע האישי שממנו הגיע, והסביר מדוע עולם הדת רחוק ממנו שנות אור. "אני בא מבית שלא הייתה בו דת, אני אתאיסט לגמרי, אפילו לא עליתי לתורה", סיפר אייל והוסיף שגם אביו לא גילה עניין במסורת והיה "אנטי" לדברים הללו.

View this post on Instagram

A post shared by הפודיום (@hapodium_podcast)

הבר מצווה המאולתרת של הקוסם

כשהיה בן 13 ושיחק במכבי חיפה, מנהל הקבוצה דאז, איציק פוטשניק, הבטיח לקחת אותו לסיור במקום עבודתו במחלבת "טרה" כמתנת יום הולדת. אלא שבדרך, פוטשניק סטה מהמסלול, לקח אותו לכפר חב"ד והכניס אותו ל"פגישה קצרה". הפגישה התבררה כהנחת תפילין ועלייה לתורה. "הוא עבד עליי", נזכר ברקוביץ' בחיוך והוסיף שאפילו הוריו לא ידעו על האירוע.

למרות שהוא מצהיר שהדת "לא עושה לו את זה", ברקוביץ' ביקש להבהיר שהוא ממש לא מזלזל במסורת, כל עוד היא נעשית בטעם טוב. "כשאני אצל בת הזוג שלי ויש קידוש, אני מכבד את הדת, שם כיפה והכל בסדר", הדגיש. עם זאת, יש לו ביקורת חריפה על האופן שבו הדברים מתנהלים היום במרחב הציבורי: "לצערי הרב, עשו מהדת כבר מסחרה - ואת זה אני פחות אוהב".

אייל ברקוביץ' |צילום: אינסטגרם - מתוך "הקוסם ובניו"
טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר