"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"נתנו להיריון שלי 50% סיכוי להצליח": אדל בספלוב חושפת תביעת ענק נגד "מאקו"

יוצאת הריאליטי מספרת שההיריון שלה היה בסיכון עד כדי כך, שלא ידעה אם הוא ימשיך • למרות בקשתה, הידיעה על הריונה פורסמה בתקשורת, והיא החליטה לתבוע - וניצחה • "אנחנו הנשים נחליט מתי לפרסם דברים שקשורים בבריאות שלנו"

,עודכן
0השמעה
אדל בספלוב, צילום: אורן בן חקון

המשפיעניתאדל בספלובידועה כאחת שאין מישהו שיוכל לעצור אותה מלהגיד את דעתה, ויעידו על כך כל הפרקים שלתוכניות הריאליטי שבהן השתתפה. גם במקרה הכי כאוב ופרטי, היא החליטה לספר באומץ את האמת ולעמוד על שלה.

בספלוב תבעה את "מאקו סלבס" על כך שפרסמו ידיעה על ההיריון שלה בניגוד להסכמתה, ותפוצה בכ-60 אלף שקלים.

View this post on Instagram

A post shared by Adel abed bespalov (@adelbespalov)

כל מה שצריך לחורף במבצע

"לפני שלוש שנים גיליתי על ההיריון עם שייה, ולאחר כמה חודשים גיליתי שליד שייה יש קריש דם שמאיים על ההיריון. נתנו להיריון הזה 50% סיכוי להצליח, ולכן באותה תקופה לא רציתי לפרסם כי לא ידעתי אם להמשיך", חשפה באומץ בספלוב היום (שלישי) בעמוד האינסטגרם שלה, לצד תמונה של פסק דין מבית המשפט.

הרשמו לניוזלטר שלנו - כל מה שמעניין, מרענן ומעורר השראה – במקום אחד

הטרנדים החמים ביותר באופנה, עיצוב ואורח חיים בריא. הצטרפו!

בהמשך מציינת בספלוב את הסיבה לכתיבת הפוסט החשוף. "אני חייבת לציין שכל הכתבים ועמודי הבידור מאוד כיבדו את פרטיותי, חוץ ממאקו סלבס. ללא כל התחשבות, וכמובן ללא פחד, הם פרסמו על ההיריון שלי, ואני תבעתי אותם", שיתפה.

View this post on Instagram

A post shared by Adel abed bespalov (@adelbespalov)

"שלוש שנים שנלחמתי על הפרטיות שלי, שלוש שנים שכל הזמן ריחפה מעליי הידיעה שמאקו לא יפרסמו אותי. רק עניין אותי לגרום לאותם כתבים להבין שפרטיות האישה באה קודם. אנחנו הנשים נחליט מתי לפרסם דברים שקשורים בבריאות שלנו", כתבה בספלוב בלי לחשוש מאף אחד.

"נלחמתי, והנה התוצאה: ניצחתי בגדול. אני מקווה שזה ילמד את כולנו שיש לנו גם פרטיות אף על פי שאנחנו מפורסמות, ומותר לנו להחליט מתי ואיך לפרסם דברים שקשורים אלינו", סיכמה.

View this post on Instagram

A post shared by Adel abed bespalov (@adelbespalov)

"אלופה!", הגיבה לה חן אמסלם. "צודקת לגמרי! אף אחד לא יכול להחליט בשבילך אם לחשוף את ההיריון שלך", הגיבה לה עוקבת. "מה ששלך שלך, רק שתהיו בריאים", הגיבה עוקבת נוספת, ואחרת סיכמה: "את אישה חזקה. לפעמים צריך לדעת מתי לא לחצות את הקו האדום, ופה הוא נחצה. פעלת בשכל, את מלכה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר