"נתנו להיריון שלי 50% סיכוי להצליח": אדל בספלוב חושפת תביעת ענק נגד "מאקו"

יוצאת הריאליטי מספרת שההיריון שלה היה בסיכון עד כדי כך, שלא ידעה אם הוא ימשיך • למרות בקשתה, הידיעה על הריונה פורסמה בתקשורת, והיא החליטה לתבוע - וניצחה • "אנחנו הנשים נחליט מתי לפרסם דברים שקשורים בבריאות שלנו"

אדל בספלוב, צילום: אורן בן חקון

המשפיענית אדל בספלוב ידועה כאחת שאין מישהו שיוכל לעצור אותה מלהגיד את דעתה, ויעידו על כך כל הפרקים של תוכניות הריאליטי שבהן השתתפה. גם במקרה הכי כאוב ופרטי, היא החליטה לספר באומץ את האמת ולעמוד על שלה.

בספלוב תבעה את "מאקו סלבס" על כך שפרסמו ידיעה על ההיריון שלה בניגוד להסכמתה, ותפוצה בכ-60 אלף שקלים.

     

View this post on Instagram

           

A post shared by Adel abed bespalov (@adelbespalov)

כל מה שצריך לחורף במבצע

"לפני שלוש שנים גיליתי על ההיריון עם שייה, ולאחר כמה חודשים גיליתי שליד שייה יש קריש דם שמאיים על ההיריון. נתנו להיריון הזה 50% סיכוי להצליח, ולכן באותה תקופה לא רציתי לפרסם כי לא ידעתי אם להמשיך", חשפה באומץ בספלוב היום (שלישי) בעמוד האינסטגרם שלה, לצד תמונה של פסק דין מבית המשפט.

בהמשך מציינת בספלוב את הסיבה לכתיבת הפוסט החשוף. "אני חייבת לציין שכל הכתבים ועמודי הבידור מאוד כיבדו את פרטיותי, חוץ ממאקו סלבס. ללא כל התחשבות, וכמובן ללא פחד, הם פרסמו על ההיריון שלי, ואני תבעתי אותם", שיתפה.

     

View this post on Instagram

           

A post shared by Adel abed bespalov (@adelbespalov)

"שלוש שנים שנלחמתי על הפרטיות שלי, שלוש שנים שכל הזמן ריחפה מעליי הידיעה שמאקו לא יפרסמו אותי. רק עניין אותי לגרום לאותם כתבים להבין שפרטיות האישה באה קודם. אנחנו הנשים נחליט מתי לפרסם דברים שקשורים בבריאות שלנו", כתבה בספלוב בלי לחשוש מאף אחד.

"נלחמתי, והנה התוצאה: ניצחתי בגדול. אני מקווה שזה ילמד את כולנו שיש לנו גם פרטיות אף על פי שאנחנו מפורסמות, ומותר לנו להחליט מתי ואיך לפרסם דברים שקשורים אלינו", סיכמה.

     

View this post on Instagram

           

A post shared by Adel abed bespalov (@adelbespalov)

"אלופה!", הגיבה לה חן אמסלם. "צודקת לגמרי! אף אחד לא יכול להחליט בשבילך אם לחשוף את ההיריון שלך", הגיבה לה עוקבת. "מה ששלך שלך, רק שתהיו בריאים", הגיבה עוקבת נוספת, ואחרת סיכמה: "את אישה חזקה. לפעמים צריך לדעת מתי לא לחצות את הקו האדום, ופה הוא נחצה. פעלת בשכל, את מלכה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר