עינב בובליל. צילום: אינסטגרם

סערת הטונה והקרקרים של עינב בובליל - והתגובה

בילוי במועדון במיקונוס עם אוכל שהובא מהארץ עורר תגובות זועמות ברשת • בובליל החליטה להגיב לביקורת ולהסביר מדוע מבחינתה מדובר בהתנהלות לגיטימית לחלוטין

עינב בובליל מבלה בימים אלה בחופשה משפחתית מפנקת במיקונוס, אבל גם שם, בין הלוקים האופנתיים, הנופים והאטרקציות היא שוב מוצאת את עצמה במרכז מתקפה על האוכל שהיא בעלה אלי והחברים שאיתם הם מבלים בחרו להביא לבילוי מחוץ למלון.

כזכור, האוכל הוא מרכיב חשוב מאוד בחופשות המשפחתיות של משפחת בובליל בחו"ל בעיקר בשל העובדה שבשל היותם שומרי כשרות הם דואגים להביא איתם מזוודות עמוסות באוכל כשר מהארץ, בחירה שכבר עשתה כותרות לא פעם בעבר ועוררה זעם.

אלא שהפעם לא היו אלו רק מזוודות האוכל שהרגיזו את הגולשים אלא העובדה שעינב אלי והחברים שלהם יצאו לבילוי במועדון מקומי ובחרו לפתוח שולחן עם מאכלים שהביאו מהארץ ביניהם פחיות טונה, קרקרים ועוגיות עבאדי. בעיני גולשים רבים היה מדובר באקט של חוסר כבוד ואפילו זלזול במקום בו בחרו לשבת.

"גועל נפש. עושים גזל"

"גועל נפש", "זוועה", איכס", הגיבו הגולשים בשרשור על הסרטון ששותף ברשת בו תועדו מבלים עם האוכל שהביאו, כשהייתה מי שאף כינתה אותם "הישראלי המכוער" וטענה כי מדובר במעשה שלא יעשה: "לא מכניסים אוכל למקום שמוכרים בו אוכל", כתבה והוסיפה: "זה 'הישראל המכוער'. שומרים שבת אבל עושים גזל".

בובליל שנחשפה לתגובות הזועמות על הסטורי ששותף ברשת, בחרה להגיב אמש בצאת השבת לביקורת עליה והבהירה כי המאכלים שהביאו לא היו בבחינת גזל של המקום אלא היו בתוספת למחיר המינימום שהמקום מחייב וכלל גם אוכל שהם והפמליה שאיתם מתוקף היותם שומרי כשרות לא יכלו לאכול.

אוכלים בשושו. עינב בובליל עם בעלה אלי בניסטי, צילום: אינסטגרם

"זה לגיטימי לחלוטין. שמים לנו אוכל על השולחן כחלק מהמינימום של ההזמנה. את האוכל שאנחנו מביאים אנחנו מוציאים בנוסף. זה לא שאנחנו באים, יושבים, לא מזמינים כלום ואז הולכים", אמרה והסבירה כשהיא ואלי מבלים עם חברים שלא שומרים כשרות החברים גם אוכלים את האוכל המקומי.

בהמשך הבהירה שאת האוכל שהם מביאים הם לא אוכלים באופן גלוי מול הפנים של המלצרים במקום אלא "בצד, על ספסל בשושו כזה" והסבירה כי היא גם דואגת לאכול לפני, אבל במועדון בו בילו הם שתו אלכוהול ורצו לנשנש משהו. "אוכלים קרקר עם טונה, קצת זיתים. לנשנש. אי אפשר לשבת ארבע שעות רק לשתות אלכוהול ולא לאכול כלום".

ומה עכשיו?

לצד הסערה ברשת, בובליל ממשיכה להתרחב גם מעבר למסכי הסמארטפון. ובקרוב תעלה עם תוכנית טלוויזיה חדשה בשם "פותחת את ידיך", שתשודר בערוץ 24 החל מיום שישי, 28 באוגוסט, בשעה 14:00 - בדיוק לקראת כניסת השבת.

בקרוב על המסך. עינב בובליל, צילום: אינסטגרם

התוכנית תשלב בין בישול ואפייה לבין טיפים ומדריכים מעשיים לניהול המטבח הביתי, אבל לא פחות מכך תביא למסך את הדינמיקה המשפחתית שהפכה לחלק בלתי נפרד מהנוכחות של בובליל ברשת. בכל פרק צפוי להתארח בן משפחה אחר, מהאם ועד הבנות ובעלה אלי בניסטי, שישמשו כסו-שפים של עינב ויצטרפו אליה לבישולים ולהכנות לשבת.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...