"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
השת"פ הזה עלה לה ביוקר: קים אור אזולאי מסתבכת
שיתוף פעולה עם מותג לתינוקות בזמן ההיריון הצית ביקורת חריפה • אזולאי השיבה כי מדובר ב"בריונות" - והעימות הצית שאלה הרבה יותר מעניינת
קים אור אזולאי. צילום: אבישג שאר-ישוב; איפור: ורד בדוסה רוטרו

השת"פ הזה עלה לה ביוקר: קים אור אזולאי מסתבכת

שיתוף פעולה עם מותג לתינוקות בזמן ההיריון הצית ביקורת חריפה • אזולאי השיבה כי מדובר ב"בריונות" - והעימות הצית שאלה הרבה יותר מעניינת

,עודכן
0השמעה
[object Object]

זה לעשות את הכסף והשת"פ בכל מחיר:קים אור אזולאימצפה להולדת הצאצא הבכור שלה ושל בעלה יפתח זיו, אך יש מי שלא רואות בעין יפה את העובדה שבחרה לעשות שת"פ עוד בטרם הגיח היורש ולא חוסכות בביקורת.

בפרק האחרון של הפודקאסט "אונלי פאן" מבית וואלה סלבס, עדי ששון, לאה לב ואלמוג שור בחרו לשתף בדעתן בכל הנוגע לעובדה שאזולאי בחרה לטענתן לעשות שת"פ עם מותג תמ"ל עוד בזמן ההיריון ואיך לומר זאת בעדינות? פרגון לא היה שם.

קים אור אזולאי בשתפ למטרנה,צילום: ירדן אשל, יח"צ

"הייתה מסיבה לגילוי מין העובר שזה דבר מזעזע בפני עצמו", פתחה ואמרה שור והוסיפה: "פתאום אני רואה למטה בשיתוף עם מועדון תמ"ל כלשהו. מה את עושה שת"פ עם חברת מזון לתינוקות, לא לעוברים", הוסיפה בציניות כדי להדגיש את העובדה שאזולאי עדיין בהריון וכבר גוזרת קופון על מוצר שיהיה רלוונטי רק אחרי הלידה, "זה שלב שאת עוד לא נמצאת בו. זה כמו שאני אעשה עכשיו שת"פ עם מדריך הדרכת הורים לבני נוער", אמרה.

ששון הסכימה עם דבריה ואף חיזקה אותם כשהיא מתייחסת לבעיית האמינות של משפיעניות בכל הנוגע לשיתופי הפעולה שהן בוחרות לקדם: "זה לעשות את הכסף ואת השת"פ בכל מחיר. אחלה, תתפרנסי, תעקצי את כולם", הוסיפה, "אבל אל תבואי אח"כ וכאילו תדברו על האמינות שלכן כמשפיעניות. זה הרי תלוש - את הרי לא יודעת אם תניקי או לא תניקי, כן תשתמשי בזה, האם זה יהיה טוב לילד ואם הוא יהיה אלרגי לתמ"ל הזה, מה תעשי - תבטלי את השת"פ?

מצפה. קים אור אזולאי / אינסטגרם

לב הוסיפה ואמרה כי "הבעיה היא החברות שמוכנות לשלם את הכסף הזה כדי לעשות קמפיינים שלא מתאימים לאינפלואנסרים (הכוונה למשפיענים - ע"ח) שאתם מביאים. אתם מלהקים כל מיני אנשים שבסופו של דבר אני יודעת שזה בגלל שאתם עצלנים שם". קים אור אזולאי בזה שהיא עשתה את השת"פ הזה", הוסיפה וסיכמה שור, "זה מה שהיא אומרת. 'לבריאות', איחלה לה לבסוף, "אבל שאי במחיר".

"הזחיחות שלכן היא בריונות"

המילים העוקצניות שנאמרו בפודקאסט שעוררו כמובן גל של תגובות לא נעלמו מעיניה של אזולאי שבחרה להשיב לשלישייה וכתבה: "תתחברו לבחירות שלי או לא זה שלכן ולגיטימי. אנחנו עולם חופשי בשוק חופשי, אבל וזה אבל גדול", ביקשה להבהיר כי לא עצם הביקורת אלא התוכן שלה הוא זה שהיא מבקשת לצאת נגדו כשמבחינתה מדובר בבריונות לכל דבר: "הזחיחות וההנאה הצרופה שבה אתן מבקרות אותי , בצורה שלא משתמעת לשתי פנים היא בריונות. אנשים וילדים שיושבים בבית וצופים בכן ככה נהנות להעביר ביקורת גסה ואכזרית, לועגות וצוחקות, בסוף לומדים, אז אל תתפלאו שאלו החדשות שאנחנו שומעים על ילדים בבתי ספר מדי יום. אל תתפלאו שאנשים סובלים מאלימות פיזית ומילולית כאחד".

הצגת פוסט זה באינסטגרם

‏‎פוסט משותף על ידי ‏‎KIM OR AZULAY ZIV‎‏ (@‏‎kimorazulay‎‏)‎‏

בהמשך ביקשה להסביר כמה לצד החשיפה שהיא מאפשרת הרשת כפלטפורמה היא גם מקור להשפעה שאסור לנצל למטרות שליליות: "בתור מישהי שנמצאת לא מעט זמן בתחום, אני יכולה להגיד לכן שלרשת יש השפעה גדולה. הרבה יותר חמור מלבחור בתמ״ל או בהנקה. זה להשתמש בפלטפורמה חברתית כדי לצחוק ולרדת על האחר רק כדי לקבל עוד חשיפה. מקווה שאתן ישנות טוב בלילה", כתבה ולסיום ביקשה להבהיר את מהות השת"פ שהיה המוקד לכל הביקורת: "חגגנו את השת״פ החדש של מועדון מטרנה עם ארקפה שמציע עוגה נדירה לאירוע חשיפת מין העובר. בין זה לבין המלצה על שימוש בתמ"ל או לא להניק זה עיוות פרובוקטיבי שלכן".

התגובה של אזולאי זכתה לתגובת נגד בסטורי של ששון ששיתפה אותה יחד עם צילומי מסך של ידועניות נוספות שחיזקו את דבריה של אזולאי דוגמת אגם בוחבוט ורומי פרנקל וסיכמה בציניות את דעתה בכל הנוגע לתגובות לתוכן הדברים והביקורת שנאמרו בפודקאסט: "שוב זה קורה. כל ביקורת לגיטימית על משפיענית היא כמובן גורם לחרמות על ילדים בבתי ספר ועל בריונות. חלאס מתוקות. מיצינו את השימוש הפופוליסטי הזה. בואו נתקדם".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו