קורין גדעון. צילום: שי פרנקו

קורין גדעון: "תמשיכו להחפיץ אותי"

גדעון, שנמצאת כרגע בתאילנד בחופשה משפחתית, מציגה גם אחרי שלוש לידות פיגורה חטובה להפליא - ונראה שהיא גם נהנית מהתגובות ברשת: "כל מי שמגיבה לי 'כוסית' ו-'תחת של ילדה בת 16 ' - תמשיכו, זה נעים לי ברמות"

קורין גדעון נמצאת כרגע בתאילנד בחופשה משפחתית מנקרת עיניים, אבל מי שעוקב אחרי החשבון שלה באינסטגרם יודע שעם כל הכבוד לבננה לוטי ולנופים של קוסמוי, האטרקציה המרכזית בפיד היא בכלל קורין גדעון עצמה.

גדעון, שמתחזקת ברזומה כמה קמפיינים להלבשה תחתונה, מציגה גם אחרי שלוש לידות פיגורה חטובה להפליא. היא עובדת על זה קשה מאוד, לא עושה מזה סוד ותמיד שמחה לקבל את הדיבידנדים בדמות מחמאות מהגולשים.

קורין גדעון לטריומף, צילום: אלון שפרנסקי

אלא שהרשת, כדרכה, לא תמיד שומר על שפה מעודנת. הגזרה החטובה של גדעון מציפה את הפוסטים שלה בתגובות שלעיתים עולה מהן טון מחפצן באופן די מובהק. במציאות הנוכחית, התסריט הרגיל כמעט כותב את עצמו: משפיענית מקבלת תגובות בוטות על הגוף שלה, זועמת (לא פעם בצדק) ומעלה סטורי על החפצה מגדרית שמבקש להפסיק עם המנהג של הערות לנשים על גופן בכל משקל או מבנה, אבל גדעון החליטה בסוף השבוע להפתיע את 459 אלף עוקביה באינסטגרם עם דעה קצת שונה והבהירה להם שמבחינתה זה לגמרי מקובל עליה כל המחמאות שהיא מקבלת והעוקבים שלה מוזמנים להמשיך להחפיץ אותה.

בסרטון שהעלתה לחשבון שלה, כשהיא יושבת על כיסא בחוף הים, מרכיבה משקפי שמש ומצוידת בחיוך ענק, היא החליטה קודם כל למתוח את הגולשים. היא ייצרה לשנייה מצג שווא מושלם כאילו היא כועסת ועומדת לפצוח במונולוג תוכחה זועם על תרבות הרשת. "אני רק רוצה להגיד", אמרה למצלמה בטון דרמטי, "כל מי שמגיבה לי 'כוסית', 'תחת של ילדה בת 16 ' 'פצצה' - אתן פשוט מחפיצות אותי".

רגע לפני שהמגיבות נכנסו למגננה ומתחילה סערה ויראלית מהסוג שגדעון כיכבה בהן לא פעם, היא חתכה את הדרמה, שלפה את הפאנץ' וסיכמה: "תמשיכו אהובות - זה נעים לי ברמות". הגישה הישירה והלא מתנצלת הזו התבררה כמנצחת ופופלארית בקרב מאות אלפי העוקבים שלה.

הסרטון הפך לוויראלי במהרה, חצה את רף מיליון הצפיות וגרר מאות תגובות מגולשות ומגולשים שבעיקר העריכו את הכנות המרעננת, חיזקו את הגישה שלה והביעו הסכמה גורפת עם הקביעה שמדובר בפצצת על שלא צריכה להתנצל בפני אף אחד.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...