"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"זה נראה כמו כינמת": טרנד האיפור של רפאלה מ"האח הגדול" שיצא משליטה
בסרטון טיקטוק שתיעד רגע ויראלי בערוץ 26 - הדיירת החדשה נראית כשהיא מנמשת את עצמה בטירוף חושים • התגובות ברשת כצפוי היו זירה של קרבות דיגיטליים: "יפה זה לא"
רפאלה והנמשים. צילום: מתוך אינסטגרם

"זה נראה כמו כינמת": טרנד האיפור של רפאלה מ"האח הגדול" שיצא משליטה

בסרטון טיקטוק שתיעד רגע ויראלי בערוץ 26 - הדיירת החדשה נראית כשהיא מנמשת את עצמה בטירוף חושים • התגובות ברשת כצפוי היו זירה של קרבות דיגיטליים: "יפה זה לא"

ענבל חייט
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

מי שחשב שרפאלה טווינה נחתה בכניסה השנייה של"האח הגדול"כדי להיות עוד דיירת שמדברת עם קואלות דמיוניות באוסטרליה, כנראה שכח מאיזה בית היא מגיעה.

בדיוק כמו אחיה הצעיר כוכב הרשת יוחנן, רפאלה (27) מבינה שהמטבע הכי חזק ב-2026 הוא לא הניצחון בגמר אלא היכולת להפוך לגיף. שניהם מחזיקים בכישרון לייצר רגעים ויראליים שגורמים לצופה הממוצע לנוע באי נוחות בין צחוק מבועת לבין לחיצה אינסטינקטיבית על ה-Share. היא לא באה לחפש את עצמה או "לעבור תהליך" - היא באה לייצר תוכן, ובעולם של משפחת טווינה התוכן הוא המלך גם אם הוא נראה לפעמים כמו הטרלה.

היום (שלישי) עוד בטרם סגרה שבוע בבית האח, המכונה הזו כבר עבדה שעות נוספות בחדר הארונות. בסרטון טיקטוק שתיעד רגע ויראלי בערוץ 26 ,עלה לרשת היום וכבר חצה את רף ה-52 אלף צפיות, רפאלה נראית כשהיא מנמשת את עצמה בטירוף חושים שכזה שאפילו גבי מתנה, האישהשהכניסה לחיינו את המושג "אמנית נמשים" ב"אהבה חדשה", הייתה כנראה לוקחת ממנה את המברשת ונועלת אותה במקלחת עד שייצא עשן לבן.

הכניסה לחיינו את המושג "אמנית נמשים", גבי מתנה, צילום: צילום מסך, רשת 13

בזמן שרפאלה עובדת על מראה הברדלס המצוי, עומר נקלע לסיטואציה וסיפק את תגובת הגבר המבועת הטובה בהיסטוריה - "זה ממש מבהיל" הוא מלמל בזמן שפטל נחנקת מצחוק ברקע.

עומר, שבאמת ניסה לגייס פאסון גברי כדי לא לברוח מהחדר המשיך בתיאור הציורי שלו: "חשבתי אני בסרט אימה... ניסיתי לשחק אותה גבר אבל ממש נבהלתי. זה נראה כמו מחלת עור", סיכם.

רפאלה מצדה המשיכה לצייר נקודות על הפנים בנונשלנטיות של מי שחיה בתוך סטורי תמידי ולא הבינה למה המראה החדש שלה נתפס כמשהו שמצריך בידוד רפואי.

קצת יותר מדי נמשים, רפאלה טווינה, צילום: מתוך טיק טוק

התגובות ברשת כצפוי היו זירה של קרבות דיגיטליים: היו שניסו להסביר כי זה רק נראה מוזר בהתחלה ואמרו כי "זה יוצא יפה אחרי ששוטפים", והיו שקבעו באופן גורף כי זה מכוער, מוזר, הזוי ופשוט מיותר כשהם תוהים אם היא התחפשה לבמבי וקבעו ש"יפה זה לא" - אבל התגובה שבאמת זיקקה את האירוע וזכתה בתואר תגובת השנה הייתה הקביעה מצד גולשת נחרצת: "זה נראה כמו כינמת".

בסוף הסצנה, כשהיא נראית פחות כמו דוגמנית ביוטי ויותר כמו מפת דרכים של היקום, אפילו רפאלה הביטה במראה והודתה: "נראה לי שהגזמתי". פטל, בתפקיד קול ההיגיון שאיחר את המועד, רק הפטירה: "אמרתי לך".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...